Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Παναγιώτης Γρηγοριάδης: Ανοχύρωτες οι Αχαρνές απέναντι σε ένα εγκληματικό καθεστώς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Το τραγικό γεγονός που συνέβη στην πόλη μας, αποδεικνύει για άλλη μια φορά το πόσο ανοχύρωτη και ανυπεράσπιστη είναι η κοινωνία των Αχαρνών απέναντι σε ένα οχυρωμένο εγκληματικό καθεστώς.
Προσωπικά, εδώ και χρόνια επέμενα και εξακολουθώ να επιμένω ότι η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών στην πόλη των Αχαρνών είναι προσχεδιασμένα και καλά οργανωμένα. Για να γκρεμιστούν θα πρέπει να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος πίσω από όλα αυτά, που δεν είναι άλλος από το χρήμα.
Η δημοτική αρχή, οι αρχηγοί των παρατάξεων και οι δημοτικοί σύμβουλοι, στους οποίους οι πολίτες των Αχαρνών εμπιστεύτηκαν την τύχη της πόλης, έχουν χρέος να τολμήσουν και να παραδεχτούν αυτό που ήδη η τοπική κοινωνία γνωρίζει: ότι πίσω από το εμπόριο ναρκωτικών και τους αθίγγανους, κρύβονται η εξουσία και αυτοί που υποτίθεται πως μας προστατεύουν.
Δυστυχώς, όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν βασίζονται σε κάποιο εγγυημένο σχέδιο που θα εξασφαλίζει στους δημότες ότι ένα τέτοιο έγκλημα δεν θα ξανασυμβεί.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»