Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία έκλεισε το 4ο Ilion Legends Tournament της Ένωσης Ιλίου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (18/6) το 4ο Ilion Legends Tournament που διοργάνωσε η Ένωση Ιλίου για αγόρια (06-07) και κορίτσια (05-06), στο Κλειστό Γ.Κακούρης, με την Τελετή Λήξης.
Νικητές ήταν όλα τα παιδιά, όλων των συλλόγων που έλαβαν μέρος από τις 27/5 έως τις 18/6 στο τουρνουά και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Η Ένωση Ιλίου θα ήθελε να ευχαριστήσει για την παρουσία από πλευράς Δήμου Ιλίου στην Τελετή Λήξης, τον Προεδρο του Δ.Α.Ο. Ιλιου κο Δημήτρη Αποστολόπουλο, καθώς και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου και Πρόεδρο του συλλόγου κο Γεώργιο Λιόση που παρευρέθηκαν στην Τελετή Λήξης.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια θα θέλαμε να δώσουμε στους προπονητές που μετείχαν και βοήθησαν στην άψογη οργάνωση του τουρνουά, τις προπονήτριες μας Μαρία Χούμου και Έλενα Κατσαρά.

Ενώ ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θα θέλαμε να δώσουμε στον κο Νίκο Κατσούλη, υπεύθυνο των ακαδημιών του συλλόγου, ο οποίος δημιούργησε μια άψογη σε όλα διοργάνωση και έδωσε στα παιδιά ένα τουρνουά που το ευχαριστήθηκαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ έβαλε τον πήχη ψηλά.

Τέλος η Ένωση Ιλίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους συλλόγους που έλαβαν συμμετοχή στο τουρνουά (Άρης Πετρούπολης, ΓΣ Περιστερίου, ΜΕΝ Ιλίου, Άμιλλα Περιστερίου, ΑΕΝ Κηφισιάς) και να τους ευχηθεί καλό καλοκαίρι και δημιουργική η καινούρια σεζόν.

Πριν τις απονομές του τουρνουά πραγματοποιήθηκαν οι τιμητικές βραβεύσεις για την περυσινή εκδήλωση προσφοράς του συλλόγου μας «ΧΑΡΙΖΩ ΜΑΛΛΙΑ – ΔΙΝΩ ΑΓΑΠΗ & ΕΛΠΙΔΑ». Τιμήθηκαν οι κομμωτές Μάνια Αργυροπούλου, Ίριδα Λαμπαούνα και Τάσος Μπέκας, καθώς και οι συμμετέχουσες εθελόντριες Μαρία Χούμου, Κωνσταντοπούλου Ευαγγελία, Μπουντίκα Ελεάνα, Κροκίδα Παναγιώτα, Γκουντοπούλου Ευαγγελία, Γκουντοπούλου Άννα, Παπανικολάου Ειρήνη, Παπανικολάου Διονυσία, Γιαννοπούλου Ολυμπία , Σαββανίδη Ειρήνη, Βιολάκη Αγγελίνα.

Τουρνουά 4ο Ilion Legends: Γιορτή του μπάσκετ και νικήτρια η Ένωση Ιλίου σε αγόρια και κορίτσια

Σε ένα τουρνουά που ήταν γιορτή και τα παιδιά απόλαυσαν κάθε του στιγμή την πρώτη θέση σε αγόρια και κορίτσια κατέκτησε η Ένωση Ιλίου με δεύτερη στα αγόρια την ΑΕΝ Κηφισιάς και στα κορίτσια την Άμιλλα Περιστερίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τελική κατάταξη κοριτσιών
1. Ενωση Ιλίου 2 ΑΕ Ν. Κηφισιάς 3 Γ.Σ. Περιστερίου 4 Άμιλλα Περιστερίου

Τελική κατάταξη αγοριών
1. Ένωση Ιλίου 2 Άμιλλα Περιστερίου 3. Άρης Πετρούπολης 4. ΜΕΝ Ιλίου

Διακρίσεις κοριτσιών

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ Καμπισιούλη Γεωργία Γ.Σ Περιστερίου

ΣΟΥΤ 2 ΠΟΝΤΩΝ Βαλάκου Ιωάννα ΑΕ Ν. Κηφισιάς

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΄Ένωση Ιλίου

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ Ένωση Ιλίου

Διακρίσεις αγοριών

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ Μαμάκος Βασίλης Ένωση Ιλίου

ΣΟΥΤ 2 ΠΟΝΤΩΝ Γκουντόπουλος Θανάσης Ένωση Ιλίου

ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ Ένωση Ιλίου

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΙ Ένωση Ιλίου

Πηγή