Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ- ΜΑΡΤΥΡΙΑ από τον πατέρα συμμαθητή του αδικοχαμένου Μάριου

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός πατέρα συμμαθητή του άτυχου 11χρονου αγοριού, ο οποίος ήταν παρών στη γιορτή του σχολείου στο Μενίδι, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο ο μικρός μαθητής..
«Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο, εγώ μίλησα με γιατρό ο οποίος μας είπε ότι το παιδάκι τελείωσε πριν πέσει κάτω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, μα τόσο γρήγορα που εμείς νομίζαμε ότι το παιδάκι έπαθε κάτι. Δεν ακούσαμε σφαίρα δεν ακούσαμε τίποτα. Εγώ σήμερα το έμαθα για τη σφαίρα στη δουλειά μου και τρελάθηκα.






Ο γιος του είναι συμμαθητής του άτυχου Μάριου. Το παιδί του ήταν ακριβώς πίσω από τον 11χρονο τη στιγμή που δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφαλάκι του.

«Έβγαινε πολύ αίμα απ' το κεφάλι του παιδιού. Νομίζαμε όλοι ότι ήταν απ' το πέσιμο, ότι χτύπησε το κεφαλάκι του πίσω. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μαλάξεις, αναζωογόνηση. Του κάναμε τεχνητή αναπνοή. Υπήρχε νοσηλεύτρια εκεί επί τόπου, προσπαθήσαμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά καθυστέρησε το ασθενοφόρο γύρω στα 25 λεπτά να έρθει. Έχω τα παιδιά μου στο σχολείο, όχι το παιδι μου. Το παιδάκι το δικό μου ήταν ακριβώς από πίσω απ' τον Μάριο. Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι όχι το δικό μου το παιδί το οποιοδήποτε παιδάκι. Μιλάμε για 272 ψυχούλες. Βάλε γονείς, βάλε τα αδερφάκια τους».






Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο