Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Τρεις προσαγωγές & 31 συλλήψεις ο απολογισμός της ολονύχτιας επιχείρησης της αστυνομίας στις Αχαρνές

Την ώρα που η τοπική κοινωνία των Αχαρνών μοιάζει με καζάνι που βράζει, μην ανέχοντας άλλο την τραγική κατάσταση με την εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών να βρίσκονται στην κορύφωσή τους,  η ελληνική αστυνομία προχώρησε σε ολονύχτιες έρευνες αναζητώντας τον δράστη.
Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου 250 αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ, άνδρες της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών.






Ο απολογισμός μετράει  τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά, 31 προσαγωγές ατόμων και 22 κατ΄ οίκον έρευνες, σύμφωνα και με τα όσα επιβεβαίωσε στην τηλεόραση του Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, σημειώνοντας παράλληλα πως οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και οι αρχές θα κάνουν το αδύνατον δυνατόν προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο δράστης.






Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται κυρίως στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν ως επί το πλείστον Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται εξονυχιστικά.

Επίσης, από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν επίσης κατασχεθεί 18 κάλυκες 9 mm, ένας κάλυκας 7,62 mm, επτά βολίδες πυροβόλου όπλου, επτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και επτά κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Μάλιστα πολλοί από τους κάλυκες εντοπίστηκαν διάσπαρτοι στους δρόμους της περιοχής και σε χωράφια.