Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Λαϊκή Συσπείρωση Αχαρνών: Η Δημοτική Aρχή έχει ευθύνη για τις προβοκάτσιες- Δεν συμμετέχουμε σε κινητοποιήσεις του πουθενά!

Ψηφίζοντας παρόν και αποχωρώντας από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αχαρνών Βασίλης Τοπαλιανίδης και Παναγιώτα Αγγελοπούλου, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις όψιμες όπως τις χαρακτήρισαν κινητοποιήσεις, οι οποίες πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες στις Αχαρνές με αφορμή τον τραγικό θάνατο ενός 11χρονου αγοριού.
Πιο αναλυτικά ο κύριος Βασίλης Τοπαλιανίδης παίρνοντας το λόγο ανέφερε:
"Είναι συγκεκριμένη η θέση μας.


Δεν θέλουμε να ψηφίσουμε με τους όψιμους κινητοποιηματίες. Σε ποιους πάνε να μιλήσουν; Δεν πάμε σε κινητοποιήσεις του πουθενά με όψιμους υπερασπιστές που κουβαλάνε κουκουλοφόρους".

Και συνέχισε: "Το παρόν το δικό μας δεν σημαίνει απουσία από τους αγώνες. εμείςλογοδοτούμε εδώ μέσα. Όταν ψηφίσετε κάτι που αφορά το λαό θα μας έχετε μαζί σας.

Στην ίδια κατεύθυνση φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο και η κ. Παναγιώτα Αγγελοπούλου δήλωσε πριν αποχωρήσει από τα έδρανα: "Η ίδια η ζωή έχει αποδείξει ότι


δεν έχετε την ικανότητα να οργανώσετε αγώνες.η δημοτική αρχή έχει ευθύνη για τις προβοκάτσιες γιατί δεν μπόρεσε να κρατήσει τους κουκουλοφόρους μακριά από την εκδήλωση διαμαρτυρίας"

Φωτογραφία: menidiatis.blogspot.gr