Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ- ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Σε προσωρινή παύση των κινητοποιήσεων προσανατολίζεται ο δήμος Αχαρνών, γεγονός το οποίο δημιούργησε ένταση στην σημερινή πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφετηρία την πλατεία Καράβου. Σκοπός της διακοπής των κινητοποιήσεων είναι να δοθεί χρόνος στην αστυνομία να εφαρμόσει το νέο επιχειρησιακό της σχέδιο στην περιοχή των Αχαρνών.
Δυστυχώς κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο χρόνος που θα δώσει ο δήμος στην αστυνομία θα καταπνίξει την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή των κινητοποιήσεων.





Όπως όλοι όσοι ζούμε σε αυτό τον τόπο γνωρίζουμε, αρκετές φορές έχουμε γίνει μάρτυρες πολλά υποσχόμενων αποφάσεων στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας.

Γιατί αυτή τη φορά να πιστέψουμε ότι όντως θα εκλείψει το έγκλημα και τα ναρκωτικά στην περιοχή μας;





Σε κάθε περίπτωση η αιγίδα του δήμου στις κινητοποιήσεις δεν απέδωσε τελικά τους καρπούς που περίμεναν οι πολίτες. Η δημοτική αρχή δείχνει έρμαιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και οι πολίτες απροστάτευτοι όχι γιατί η αστυνομία δεν θα κάνει καλά τη δουλειά της, αλλά γιατί η δουλειά της στην περιοχή έχει ημερομηνία λήξης...