Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ- ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Λουκέτο πρόκειται να βάλει μια για πάντα η ΔΟΥ Αχαρνών σύμφωνα με το σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) το οποίο προβλέπει τη συγχώνευση 34 ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα.






Από το σχέδιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Αχαρνές, οι οποίες υφίστανται αλλεπάλληλα χτυπήματα υποβάθμισης μέσω της απομάκρυνσης υπηρεσιών από την πόλη. Όλα αυτά την ώρα που η πόλη διψά για μία ποιοτική αλλαγή που θα βάλει τέλος στα κακώς κείμενα του τόπου.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι από την περιοχή έχουν ήδη απομακρυνθεί η ΔΕΗ. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού, κατάστημα εξόφλησης οφειλών σε εταιρίες κοινής ωφέλειας διέπραξε απάτη χιλιάδων ευρώ εκμεταλλευόμενη το κλείσιμο των γραφείων της ΔΕΗ στην περιοχή των Αχαρνών.





Πριν από αυτό, απομάκρυναν τις διοικητικές υπηρεσίες της Εφορίας Αχαρνών και η ταλαιπωρία πρόκειται να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο για τους ήδη ταλαιπωρημένους κατοίκους των Αχαρνών οι οποίοι όπως δηλώνουν δεν αντέχουν άλλη υποβάθμιση και περιμένουν ο Δήμαρχος να πράξει αναλόγως προκειμένου να μπει ένα "φρένο" στα όσα κάνουν την πόλη να βυθίζεται ακόμα πιο πολύ στο σκοτάδι, την ανομία και την υποβάθμιση.

Αν δεν πράξει τότε θα βρεθεί υπόλογος για τα όσα δήλωνε το 2013 όταν οι ορισμένες από τις υπηρεσίες της ΔΟΥ μεταφέρθηκαν στην Κηφισιά και παρακινούσε την τότε δημοτική αρχή να πάρει θέση επί του θέματος προκειμένου να σταματήσει τη μεταφορά.

Διαβάστε εδώ τι έλεγε τότε ο νυν δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός (κλικ εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας