Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: Η ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕΛΙΔΑ

Ακολουθεί άρθρο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Παναγιώτη Γρηγοριάδη.- Για όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν έναν τόπο, πρώτα απ’ όλα, χρειάζεται να υπάρχει πολιτική βούληση προκειμένου να επιλυθούν.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που η Δημοκρατία από τη μέρα που  γεννήθηκε, έδωσε τη δυνατότητα στον πολίτη να επιλέγει αυτόν που θα τον εκπροσωπεί για όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα ή την πόλη του.




Αυτή τη δυνατότητα της σωστής επιλογής, όσοι πολίτες την αξιοποιούν με δίκαια, αντικειμενικά και ώριμα κριτήρια, επιτυγχάνουν να ζουν μέσα σε μία οργανωμένη, δίκαιη και ασφαλή πόλη. Κατά συνέπεια εξασφαλίζουν για το παρόν και το μέλλον τους ανάπτυξη και ποιότητα ζωής.

Στη χώρα μας υπάρχουν δύο επίπεδα πολιτικής εξουσίας που και τα δύο είναι ισχυρά: το ένα είναι η κεντρική εξουσία και το άλλο η τοπική. Πρωταγωνιστές αυτών των δύο επιπέδων πολιτικής εξουσίας είναι ο  Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος.

Εμείς από την πλευρά μας επιμένουμε, ότι σε τοπικό επίπεδο, το χρονικό διάστημα που μένει μέχρι τις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να μείνει αναξιοποίητο.

Η δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για όλα αυτά που συνέβησαν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στην πόλη μας, η απαξίωση που υφίσταται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως η εγκληματικότητα, απαιτεί ουσιαστικές, εύστοχες και αποφασιστικές κινήσεις.

Όμως, όλες οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από ευαισθητοποιημένους πολίτες  δυστυχώς δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα διότι όλες κατέληγαν στον ίδιο κοινό παρονομαστή που δεν είναι άλλος από το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο με τους χειρισμούς και τις αποφάσεις του δεν κατάφερε και δεν πρόκειται να καταφέρει να επιλύσει κανένα πρόβλημα.




Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιμένουμε να ζητάμε από τους πολίτες των Αχαρνών να αξιολογήσουν αυστηρά όλους τους επικεφαλείς παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, ως προς:
  • ·         Τα όσα υποστήριζαν και υποστηρίζουν μέχρι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • ·         Το έργο που έχουν παράξει για τα προβλήματα του τόπου και τις θέσεις που έχουν πάρει απέναντι σε αυτά.
  • ·         Τις γνώσεις που έχουν ώστε να μπορέσουν να επιλύσουν αποτελεσματικά τα σοβαρά προβλήματα.

με σκοπό στις επόμενες δημοτικές εκλογές να γεννηθεί ένα Δημοτικό Συμβούλιο  άξιο και ικανό που θα δίνει άμεση λύση σε όλα τα προβλήματα  της πόλης μας.
Όλα τα παραπάνω δεν αφήνουν κανένα περιθώριο στους πολίτες να επαναπαύονται, αντιθέτως  ο χρόνος που εναπομένει μέχρι τις δημοτικές εκλογές θα πρέπει να αξιοποιηθεί τα μέγιστα προς όφελος της πόλης και των ίδιων των πολιτών.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας