Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΜΠΟΛΗ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Συνάντηση στα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Αχαρνείς: Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση» είχαν το διοικητικό συμβούλιο του εκπολιτιστικού συλλόγου των Θεσσαλών με τον υποψήφιο δήμαρχο Οδυσσέα Καμπόλη και μέλη της παράταξης.





Ο πρόεδρος Κώστας Κωσιωρής, αφού παρουσίασε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές,  ενημέρωσε τον Οδυσσέα Καμπόλη για την πλούσια δραστηριότητα του συλλόγου καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως έλλειψη στέγης, στολών, αλλά και οικονομικών πόρων.

Ο Οδυσσέας Καμπόλης αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου, δήλωσε:

«Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι επιτακτική ανάγκη, η Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο, τους φορείς εκείνους, που προσφέρουν εθελοντικά, σημαντικό έργο στην διάσωση, διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. 




Η λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, έχει αγγίξει ήδη τον Ελληνικό Πολιτισμό κι απειλεί να τον αλώσει. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η άλωση του Ελληνικού Πολιτισμού, σημαίνει άλωση, καταστροφή του Παγκόσμιου Πολιτισμού που στηρίχθηκε πάνω στα Ελληνικά Γράμματα, πάνω στις Ελληνικές Αξίες. Εμείς, σήμερα σαν δημοτική παράταξη κι αύριο σαν δημοτική αρχή αν οι δημότες μας εμπιστευθούν, δεσμευόμαστε, πως θα σταθούμε δίπλα στους φορείς που ασχολούνται με την Ελληνική Παράδοση. 

Κι η δέσμευσή μας αυτή είναι συνειδητή γιατί είναι χρέος μας, καθήκον προς την χώρα μας και τα παιδιά μας, να διασώσουμε και να διατηρήσουμε ζωντανή την γραπτή και προφορική μας παράδοση και να την παραδώσουμε αλώβητη στην επόμενη γενιά, στα παιδιά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας