Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ



Σε μία κατάμεστη αίθουσα χιλίων ατόμων, επτά από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Νέα Δύναμη», οι: Νίκος Κωνσταντινίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Σάββας Παπαδόπουλος, Όλγα Ποιμενίδου, Κατερίνα Σαββίδη, Ηλίας Χριστοφορίδης και Νίκος Φουρουντζίδης





υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, που αψηφώντας την κακοκαιρία και την δυσκολία της περιοχής που βρισκόταν ο χώρος συγκέντρωσης έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση.

Ο  χώρος δεξιώσεων “Alexandros” γέμισε ασφυκτικά, με φίλους της παράταξης και νέους υποστηρικτές της, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Γρηγοριάδη και στην δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη».






Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης δήλωσε ότι ως η αυριανή δημοτική αρχή του τόπου, από την πρώτη κιόλας νύχτα έχει έτοιμα τα σχέδια προκειμένου να υλοποιήσει αυτά για τα οποία δεσμεύεται.

Χειμαρρώδης ήταν ο λόγος του και για το εμπόριο των ναρκωτικών, το οποίο εδώ και χρόνια πολεμά στην πόλη των Αχαρνών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα δεχτούμε ούτε για μία μέρα, από τη στιγμή που θα αναλάβουμε, να φιλοξενούμε στην πόλη μας το εμπόριο των ναρκωτικών, τους τοξικομανείς, όλου του λεκανοπεδίου της Αττικής που αμαυρώνουν την εικόνα της και κάνουν τους κατοίκους σε Αυλίζα και Χαραυγή να ζουν με τον φόβο και την ανασφάλεια».

Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης δεσμεύτηκε προσωπικά να γκρεμίσει τα γκέτο των παράνομων αθίγγανων, τα οποία και πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν για τον τόπο μας.







Ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη», αναφέρθηκε και στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ανάπτυξη της πόλης μας θα προέλθει από την διαμόρφωση όλων των κοινόχρηστων χώρων και των πλατειών. Ειδικά η κεντρική πλατεία του Αγίου Βλάση, πρέπει να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον τόπο και την εμπορικότητά του.  Βασιζόμενοι σε υπερσύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα θα σχεδιάσουμε μία πλατεία που θα είναι το στολίδι του δήμου  μας, πόλος έλξης για τις γύρω περιοχές από τις οποίες μπορεί να κερδίσει εμπορική δύναμη.

Κατά συνέπεια μέσα από την εξασφάλιση της εμπορικότητας των επιχειρήσεων , δημιουργούνται αυτομάτως νέες θέσεις εργασίας ενώ δίνεται και λύση στο πρόβλημα της ανεργίας που πλήττει το δήμο μας».



Τα παραπάνω αποτελούν ένα μέρος της ομιλίας του κ. Γρηγοριάδη ενώ στη συνέχεια το λόγο πήραν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι υποστήριξαν τις θέσεις του λέγοντας ότι «Στεκόμαστε υπερήφανα δίπλα στον Παναγιώτη Γρηγοριάδη, έχοντας κοινό σκοπό αυτό που όλοι ονειρευόμαστε για την πόλη μας, την ανάδειξης της ιστορικής  της αξίας, την διασφάλιση της εμπορικότητάς της για να μπορέσουν να αποτελέσουν οι Αχαρνές, πόλη- πρότυπο πανελλαδικά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας