Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ξεκίνησε το Σάββατο 12 Απριλίου, το σχολικό τουρνουά ποδοσφαίρου για Γυμνάσια και Λύκεια των Αχαρνών. Η πρωτοβουλία ανήκει στους κ.κ. Πετάκο Γιώργο, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ, και τον Μάκη Συρίγο, Προέδρου του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών.






Στην πρώτη φάση των ομίλων διεξήχθησαν δύο τουρνουά ενώ οι υπόλοιποι αγώνες θα συνεχιστούν μετά το άνοιγμα των σχολείων από τις διακοπές του Πάσχα.

Τους μαθητές φιλοξένησε η ακαδημία ποδοσφαίρου ΑLBICELESTE.





Συνολικά στο τουρνουά συμμετέχουν 200 μαθητές από περίπου 16 σχολεία του δήμου μας.

Το ACHARNESBEAST.BLOGSPOT.GR, βρέθηκε στο χώρο της ακαδημίας ALBICELESTE, όπου συνάντησε τους κ.κ. Πετάκο και Συρίγο οι οποίοι δήλωσαν αποκλειστικά:

Γιώργος Πετάκος, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, συνδιοργανωτής τουρνουά ποδοσφαίρου

"Βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με αξιόλογους ανθρώπους για να ενθαρρύνουμε τον αθλητισμό στην πόλη μας".




Μάκης Συρίγος, Πρόεδρος του 18ου Δημοτικού Σχολείου, συνδιοργανωτής τουρνουά ποδοσφαίρου

"Είχαμε κάνει μια προσπάθεια να διοργανωθεί σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων ένα τουρνουά ποδοσφαίρου για δημοτκικά, γυμνάσια και λύκεια. Ωστόσο η προσπάθεια δεν ευδοκίμησε. Τους λόγους δεν τους γνωρίζουμε αλλά εμείς δεν πτοηθήκαμε. Προσπαθήσαμε και πετύχαμε την διοργάνωση μαζί με τα παιδιά, για τα παιδιά! Εύχομαι η Ένωση Γονέων να "βάλει μπροστά τις μηχανές" και να συνεχίσει την προσπάθεια της διοργάνωσης του τουρνουά. Καλή επιτυχία στα σχολεία, τις ομάδες και τους προπονητές".

Το ACHARNESBEAST συνομίλησε και με τον υπεύθυνο της ακαδημίας και προπονητή των παιδιών Milos Zivanovits,ο οποίος τα τελευταία δέκα χρόνια είναι προπονητής σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Ο κ. Zivanovits δήλωσε αποκλειστικά: "Στις Αχαρνές μέχρι σήμερα δεν υπήρχε πρωτάθλημα γυμνασίων- λυκείων. Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία να το προτείνω για να γίνει πραγματικότητα. Μέσα από αυτή την δράση θέλουμε να ενθαρρύνουμε και να παροτρύνουμε τους νέους ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο. Στη χώρα μου κάθε παιδί μεγαλώνει με μια μπάλα στα πόδια, αυτό θέλω να περάσω και στα παιδιά της περιοχής που συμμετέχουν στο τουρνουά αλλά και σε όλα όσα παιδιά προπονώ εδώ και χρόνια στην ακαδημία".





Η πρώτη φάση του τουρνουά διεξήχθη σε έναν όμορφο χώρο, την ακαδημία ποδοσφαίρου ALBICELESTE, η οποία λειτουργεί από το 2008 έως και σήμερα και φιλοξενεί εξήντα παιδιά ηλικίας 5 έως 17 ετών.

Χορηγοί στο τουρνουά είναι:
-Φροντιστήρια "Χρόνος"
-Καταστήματα "Τζανέτος"
-Sportsgallery
-Ψητοπωλείο "Όπως Παλιά"

Προς όλους τους ενδιαφερόμενους!!!!
Όσες ομάδες δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μπορούν να το κάνουν, μιας και το τουρνουά θα συνεχιστεί και μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ρεπορτάζ: Κάλλη Λιότσικα- Στέλλα Καρρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας