Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ




Συνάντηση με το παράρτημα Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας  πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, και η παράταξη «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ».





Ο Σπύρος Βρεττός δε μπορούσε να μην ανταποκριθεί στο κάλεσμα του προέδρου Παναγιώτη Καζανά και της ταμίου Ευφροσύνης Γιαννουσάκη, καθώς η πρόληψη του καρκίνου τοποθετείται στο πρώτο πλάνο τόσο από τον ίδιο όσο και από τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης. 





Ο επικεφαλής της «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ» εντυπωσιάστηκε από την ατζέντα του παραρτήματος για τη νέα χρόνια ενώ δε ξέχασε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο για την ευκαιρία που του έδωσε να τιμήσει έναν σπουδαίο επιστήμονα πριν λίγες ημέρες σε ενημερωτική ημερίδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.




Σε δηλώσεις του, ο Σπύρος Βρεττός τόνισε: «Ότι και να πεις είναι λίγο για ανθρώπους που προσφέρουν την καθημερινότητά τους σε έναν τόσο ιερό σκοπό ενώ την ίδια ώρα η Δημοτική αρχή είναι απούσα. Αξίζει να αντιληφθούμε ότι προσφάτως το παράρτημα προσέφερε σε γυναίκες-κατοίκους της πόλης μας, δεκάδες γυναικολογικές εξετάσεις αξίας 17.500 ευρώ.

 Είναι περιττό να υποσχεθούμε ότι θα βρεθούμε διπλά στον Παναγιώτη Καζανά και τους συνεργάτες του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας