Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ


Με μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα για άλλη μία φορά δεδομένης της δύσκολης εποχής που διανύουμε ότι σοβαρά προβλήματα όπως η αδυναμία επιβίωσης των επιχειρήσεων, η ανεργία και η ανέχεια στην οποία έχουν οδηγηθεί οι άνθρωποι των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αφήνουν αδιάφορους πολλούς από εμάς, που διεκδικούμε την ψήφο τους χωρίς να υπολογίζουμε την σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται.




Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγάλης Τρίτης 16/4/2014, ζήτησα από το δήμαρχο να καλέσει όλους τους  αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων  προκειμένου να μπούμε μπροστά και να συνεισφέρουμε οικονομικά για τις οικογένειες του δήμου μας που έχουν ανάγκη αυτές τις Άγιες μέρες, ώστε να παρακινήσουμε και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο με όποιο τρόπο μπορούν.





Εύχομαι από καρδιάς, η πρότασή μου να εισακουστεί και αύριο κιόλας να λάβουμε όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων την πρόσκληση από τον δήμαρχο ώστε να δώσουμε «ανάσα» στις οικογένειες που έχουν την ανάγκη όλων μας.


Η κίνηση αυτή, μπορεί να αποτελέσει υπόδειγμα για την δημιουργία ενός ευρύτερου πλαισίου αλληλεγγύης στον τόπο μας, πράγμα το οποίο και χρειάζεται τις μέρες αυτές όσο ποτέ άλλοτε.                       





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας