Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ



Σε πλήρη αποσύνθεση το Δημοτικό Συμβούλιο με την Αντιπολίτευση να είναι εξ ολοκλήρου απούσα πλην δύο εξαιρέσεων  εν μέσω προεκλογικής περιόδου και λόγω της γιορτής του Πάσχα.




Η πλειονότητα του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν κυριολεκτικά απούσα για δεύτερη συνεχή ημέρα.

Ο κ. Γκασούκας, γνωστός "ταραξίας" της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου,  ισχυριζόμενος ότι εκπροσωπεί συγκεκριμένη δημοτική παράταξη με την οποία είναι υποψήφιος, για άλλη μία φορά έγινε γραφικός όταν παρά τις συνεχής παρακλήσεις του προεδρεύοντα κ. Μιχάλη Βρεττού να κατέβει από τα έδρανα των Δημοτικών Συμβούλων αρνήθηκε να τηρήσει το πρωτόκολλο της διαδικασίας.

Λόγω της πλήρης απουσίας της αντιπολίτευσης η σημερινή συνεδρίαση οδήγησε στη λήψη ομόφωνων αποφάσεων τόσο για τα τακτικά όσο και για τα έκτακτα θέματα τα οποία συζητήθηκαν.





Δυστυχώς η κατάσταση, έτσι όπως διαμορφώθηκε στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις, δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για όλους εκείνους οι οποίοι ζητούν ψήφο εμπιστοσύνης από το λαό των Αχαρνών, "σουλατσάρουν" με τον αέρα του νέου δημάρχου στους δρόμους και στις πλατείες των Αχαρνών.





Και αν ένα ελαφρυντικό μπορούμε να βρούμε για τους υποψήφιους αρχηγούς παρατάξεων που δεν είναι στο δημοτικό συμβούλιο, δυστυχώς όσο κι αν ψάξαμε δε βρήκαμε ούτε ένα για όσους τόσο καιρό ξέρουν να καταγγέλουν πρόσωπα και πράγματα ενώ με την απουσία τους μας δείχνουν πόσο πολύ απαξιώνουν το δήμο στην πράξη.





Έτσι για την ιστορία λοιπόν, παρακάτω σας παραθέτουμε τους παρόντες από κάθε παράταξη: 

Χαραλαμπίδης Θεόδωρος της παράταξης του Σπύρου Βρεττού «ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ», ο κ. Γρηγοριάδης υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Δύναμη», και οι κκ. Τάκης Ντόυρος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Κική Σαββίδη,  Κρημνανιώτης, Κωνσταντίνος Σαββίδης, Κώστας Χωριανόπουλος, Χριστοπούλου, Ν. Ξαγοράρης, Γ. Πεττάκος, Γ. Καλάργαλης, Μ.Βρεττός,  Χρ. Γκίκας,  Ν. Κορνιλάκης, Στ. Δούκα της παράταξης «Για την Πόλη μας».

Τα συμπεράσματα δικά σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας