Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη", Παναγιώτη Γρηγοριάδη για την εγκληματικότητα στην περιοχή των Αχαρνών.- Οι απανωτές ληστείες των τελευταίων ημερών σε καταστήματα των Αχαρνών,



επιβεβαιώνουν ξανά τα όσα ισχυριζόμαστε σχετικά με την εγκληματικότητα στην περιοχή μας. Όπως φαίνεται, το έγκλημα, είναι πιο καλά οργανωμένο,προετοιμασμένο και αποτελεσματικό στους στόχους του από ότι η υποτιθέμενα οργανωμένη τοπική εξουσία.

Μέσα σε αυτή την τραγική κατάσταση, ο καθένας θα πρέπει να αναζητήσει το ρόλο του και να καταθέσει τις προτάσεις του για το πώς τελικά θα δοθεί οριστικό τέλος σε αυτή την περιπέτεια που βιώνει η πόλη μας.

Ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, πιστεύω ακράδαντα ότι οι εγκληματικές ομάδες που δρουν στην πόλη μας, μπορούν να αντιμετωπιστούν επιτυχώς εάν εμείς κάνουμε χρήση της εξουσίας που μας έδωσαν οι δημότες, αναγκάζοντας τις αρμόδιες αρχές να δρουν άμεσα και αποτελεσματικά.




Άλλωστε τόσο οι αστυνομικές αρχές όσο και οι δικαστικές διαθέτουν τη γνώση, την εμπειρία αλλά και τους τρόπους με τους οποίους, όταν θέλουν, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τις εγκληματικές ομάδες αποτελεσματικά.

Μέσα από συντονισμένες και σχεδιασμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, με την υποστήριξη και την εποπτεία της τοπικής εξουσίας η οποία θα συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα χτυπηθεί το οργανωμένο έγκλημα στη ρίζα του απαλλάσσοντας την πόλη μας και τους πολίτες της από το αίσθημα ανασφάλειας, την υποβάθμιση και τους κινδύνους που καθημερινά αντιμετωπίζουν.

Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να έχει ως πρώτη προτεραιότητα, την παροχή στον πολίτη του ύψιστου αγαθού που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής του.



Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας