Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΖΗΤΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ

Την μείωση των δημοτικών τελών και  τη διαγραφή των προστίμων ζητά ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη". Ο κύριος Γρηγοριάδης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητά



τη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο θα συζητηθούν ως μοναδικά θέματα τα παραπάνω, ενώ ταυτόχρονα καλεί τις παρατάξεις αλλά και κάθε δημοτικό σύμβουλο ξεχωριστά να πάρει θέση επί του θέματος.




Ακολουθεί το δελτίο Τύπου και η επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:

ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η απαράδεκτη και προσβλητική στάση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και της δημοτικής αρχής απέναντι στους επιχειρηματίες και κατ’ επέκταση στους πολίτες των Αχαρνών, θα πρέπει να εγείρει ανησυχίες έπειτα από την αδιαφορία τους στην επίμονη πρότασή μας για άμεση μείωση των δημοτικών τελών, διαγραφή όλων των προστίμων και κούρεμα των οφειλών προς το δήμο.

Όσο οι ευθύνες βαραίνουν τους επικεφαλής των παρατάξεων που αδιαφορούν και προσπερνούν τα σοβαρά αιτήματα για την τύχη της πόλης μας άλλο τόσο βαραίνουν και τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι θα έπρεπε να έχουν ξεκάθαρη θέση ως προς το τι επιτέλους υποστηρίζουν.




Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η παράταξη την οποία εκπροσωπώ έχουμε επιστρατευτεί και συλλέγουμε υπογραφές από όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Σκοπός μας είναι να επιτύχουμε μια δυναμική εκπροσώπηση του επιχειρηματικού κόσμου των Αχαρνών σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης, όπως έχουμε ήδη ζητήσει, τη μείωση των δημοτικών τελών, τη διαγραφή των προστίμων και το κούρεμα των οφειλών προς τον Δήμο.

Η αποφασιστική, δυναμική και χωρίς οπισθοχωρήσεις παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου, σε ένα τέτοιο Συμβούλιο και τα δίκαια αιτήματα που δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο ή αρχηγό παράταξης να υπεκφύγει, θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο ως προς το αν τελικά στηρίζεται η επιχειρηματικότητα στο δήμο Αχαρνών ή διώκεται.




Για όλους τους παραπάνω λόγους, καταθέτουμε εκ νέου, επιστολή μας προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα συζήτησης την άμεση μείωση των δημοτικών τελών, τη διαγραφή των προστίμων και το κούρεμα των οφειλών προς το Δήμο.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Η επιστολή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας