Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων ανοίγει πάλι τις πόρτες του από μέσα Σεπτέμβρη ανανεωμένο και προτείνοντας πολλές νέες δράσεις.



Ο κάτω όροφος θα λειτουργεί αυτόνομα με τις τέσσερις αίθουσες ενοποιημένες. Στη δανειστική βιβλιοθήκη ενηλίκων, στη παιδική βιβλιοθήκη, στη βιβλιοθήκη Συμεωνίδη και στην αίθουσα δράσεων θα «τρέχουν» παράλληλα δρώμενα. Ενδεικτικά αναφέρουμε: ντεκουπάζ, κόσμημα, ικεμπάνα (ανθοδετική), αυτογνωσία/αυτοβελτίωση (life coaching), σεμινάριο λογοτεχνίας, δημιουργικής/θεραπευτικής γραφής και γλώσσας, αγιογραφία, ζωγραφική, αγγλικά junior, literature n’ civilisation για εφήβους, αγγλικά ενηλίκων, πλέξιμο, ιστορία της τέχνης και του θεάτρου…

Στην κύρια αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα γίνουν εργασίες ανακαίνισης (βάψιμο, αλλαγή καρεκλών, προμήθεια ντουλαπών (θέρμανση – ψύξη).

Θα πραγματοποιούνται μαθήματα Φιλοσοφίας και Ιστορίας και φυσικά διαλέξεις και ημερίδες, καθώς και τα προγράμματα των συλλόγων και φορέων.




Το Πνευματικό Κέντρο θα οργανώνει, επίσης σε μηνιαία βάση θεατρικές εξορμήσεις και σε διμηνιαία εκδρομές και ελπίζουμε να κλείσουμε την περίοδο με ένα ταξίδι στο εξωτερικό το καλοκαίρι.

Φυσικά, είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις σας.

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικές ενημερώσεις για τις δράσεις και τα προγράμματα, καθώς και ενημερώσεις για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων αποστείλτε μας ένα email στο pnevmatikokentro@yahoo.gr και dimotikienotitathrakomakedonon@gmail.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2132140300.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε δράση δηλώστε το ενδιαφέρον σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αχαρνών και Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων Γιάννη Κασσαβό για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για την ομαλή λειτουργία και τη δωρεάν παροχή των δράσεων στους δημότες και για τη μεταφορά από το Δήμο Αχαρνών ενός δεύτερου υπαλλήλου στο Πνευματικό, ο οποίος σίγουρα θα συντελέσει στο να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες με τη συνδρομή και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των εθελοντών.



Με τιμή

εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του

Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων





Χρύσα Δουρίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας