Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θετικό είναι το ξεκίνημα του Αχαρναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδος αφού για πρώτη φορά, μετά την κλήρωση, περνά απευθείας στην δεύτερη φάση!



Πιο αναλυτικά, το πρωί της Παρασκευής 11/08 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου παρευρέθηκε εκπροσωπώντας τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ο Πρόεδρος κ. Κλήμης Κολιός, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη φάση. Αιγινιακός και Βέροια θα μονομαχήσουν για την πρόκριση από την α΄φάση.

Από εκεί και πέρα, οι οκτώ όμιλοι που συγκροτήθηκαν βρίσκουν τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ να αντιμετωπίζει στον 5ο Όμιλο τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Κισσαμικό.




Οι αγώνες στους ομίλους είναι μονοί. Δηλαδή σε κάθε γκρουπ θα γίνουν τρία ματς. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις εξής ημερομηνίες: 19-21/9, 24-26/10 και 28-30/11.

Ο Πρόεδρος δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης καθώς είναι η πρώτη φορά από την ημέρα που ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ μπήκε στα σαλόνια της Football League που δεν καλείται να αγωνιστεί για να περάσει στην δεύτερη φάση του Κυπέλου κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δημιουργούσε επιπλέον άγχος.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ:

1ος όμιλος

Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής






2ος όμιλος

ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Νικητής α' γύρου



3ος όμιλος

ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα



4ος όμιλος

Ατρόμητος, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Σπάρτη






5ος όμιλος

Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός



6ος όμιλος

Ξάνθη, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός



7ος όμιλος

Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Παναιγιάλειος



8ος όμιλος



Παναθηναϊκός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή