Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΖΕΦΥΡΙ: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 9ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΗΣΥΧΙΑ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας στις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Αυτή τη φορά ένα πρωτοφανές όσο και απαράδεκτο γεγονός έρχεται να προστεθεί στην μακροσκελή λίστα με τα προβλήματα παραβατικότητας των περιοχών αυτών.



Ο λόγος αυτή τη φορά, οι γονείς ενός εννιάχρονου κοριτσιού οι οποίοι όπως κατήγγειλαν σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha το βράδυ του Σαββάτου δύο αυτοκίνητα Ρομά στάθμευσαν κάτω από το σπίτι τους, με τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό να βάζουν δυνατά μουσική και να καταναλώνουν αλκοόλ.

Όταν από το σπίτι τους φώναξαν να χαμηλώσουν την ένταση, έλαβαν ως απάντηση «βροχή» από γυάλινα ποτήρια – όπως καταγγέλουν – αλλά και πέτρες, μία από τις οποίες χτύπησε και ζάλισε την 9 χρονη κόρη της οικογένειας.




Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάσειση και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα, όμως, και με άλλους κατοίκους της περιοχής, η κατάσταση στις περιοχές δεν έχει αλλάξει καθόλου από το περιστατικό του θανάτου του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι.

Όπως τονίζουν, το βράδυ φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους ή να κάθονται στο μπαλκόνι, καθώς αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας