Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΔΑΜΑΣΚΟΥ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΖΙΓΚΟΥ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "ΔΕΚΑ" του Χάρη Δαμάσκου, είναι η εκπαιδευτικός Αφροδίτη Τζίγκου και μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρόκειται για μία αξιόλογη υποψηφιότητα στο αυτοδιοικητικό φάσμα του δήμου Αχαρνών και αυτό γιατί αποτελεί ένα ενεργό μέλος τόσο της τοπικής κοινωνίας όσο και της εκπαιδευτικής κοινότητας.








Προκειμένου να την γνωρίσουμε καλύτερα παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για την σταδιοδρομία της γραμμένα από την ίδια. Εμείς μένει να της ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Αφροδίτη Τζίγκου Γεννήθηκα στο Ανόβερο Γερμανίας και από το 1975 κατοικώ μόνιμα στο Δήμο Αχαρνών. Είμαι απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών. Έχω σπουδάσει Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση και ειδικότερα στην εκπαιδευτική ηγεσία με μεταπτυχιακή εργασία στην Διοίκηση Ολικής Ποιότητας.







Παρακολούθησα ετήσιες μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις στην παιδοψυχολογία καθώς και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Από πολύ νωρίς εργάστηκα στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και το 2006 διορίστηκα ως Μαθηματικός, ΠΕ03 στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Μέχρι το 2015 υπηρετούσα στο 3ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών και στη συνέχεια στο 4ο Γενικό Λύκειο Αχαρνών, όπου τα δύο τελευταία χρόνια είμαι Υποδιευθύντρια. Εκπονώ προαιρετικά προγράμματα Αγωγής Υγείας, τα οποία αγκαλιάζουν οι μαθητές με ιδιαίτερη θέρμη.


Έχω συμμετάσχει σε συνέδρια με εισηγήσεις : «Νέες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία» στο Κολλέγιο Αθηνών, «Επίκαιρες Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις» στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, «Σχεδίαση και ανάπτυξη ψηφιακού διδακτικού υλικού: η περίπτωση της γραμμικής συνάρτησης» στο διασχολικό επιμορφωτικό σεμινάριο που οργάνωσαν οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ανατολικής Αττικής και ήμουν μέλος της οργανωτικής-επιστημονικής επιτροπής και εισηγήτρια στην Επιστημονική Διημερίδα που πραγματοποιήθηκε στις 11&12 Μαΐου 2018 με θέμα «Το σχολείο του 21ου αιώνα: Παιδαγωγικές, Εκπαιδευτικές, Επιστημονικές Προκλήσεις, Επιλογές και Ρεαλιστικές Στοχεύσεις», που συνδιοργανώνουν το Γενικό Λὐκειο Θρακομακεδόνων και το Ελληνικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Παιδαγωγικής και Εκπαίδευσης.

Από το 2014 έως και σήμερα συμμετέχω ενεργά στις αρχαιρεσίες του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Αττικής καθώς στην ΟΛΜΕ και την Δ΄ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής.









Αφροδίτη Τζίγκου, M.Ed.
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με την Δημοτική Παράταξη Δ.Ε.Κ.Α
του Υποψηφίου Δημάρχου Χάρη Δαμάσκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας