Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΑΝΝΑ ΛΟΥΤΖΑΚΗ: Η ΝΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Της Άννας Λουτζάκη- Γιαννακάκη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών.







Συνδημότισσες και συνδημότες,

θεωρώντας τις επικείμενες εκλογές του Μαΐου ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας, αποφάσισα να στηρίξω τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη, ως αυριανό δήμαρχο των Αχαρνών.

Οι λόγοι είναι απλοί. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος δήμαρχος που ανά πάσα στιγμή βρίσκεται στο πλευρό των δημοτών, διεκδικεί την ανάπτυξη και δεσμεύεται γι αυτήν. Τίθεται έμπρακτα υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και πολεμάει τα καρτέλ των ναρκωτικών που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη μας.




Κάθε παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνοδεύεται από προτάσεις βελτίωσης του δήμου. Είναι άνθρωπος που διαθέτει την γνώση αλλά και την εμπειρία και σαν αυριανός δήμαρχος μπορεί να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε ευκαιρία για να πάει μπροστά το δήμο Αχαρνών.

Όντας πεπεισμένη ότι η νίκη επάξια του ανήκει, συμπαρατάσσομαι στο πλευρό του διατεθιμένη να παλέψω κι εγώ μαζί με την «Νέα Δύναμη» για να μπορέσουμε να κάνουμε τις σκέψεις και τις ιδέες όλων μας πράξη.

Για το λόγο αυτό, ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου και την δημοτική παράταξη «Νέα Δύναμη», για όλα όσα δεν έγιναν μέχρι τώρα αλλά αξίζει να γίνουν.










Ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης μπορεί να τα κάνει πράξη. Για να είμαστε όλοι υπερήφανοι ως δημότες των Αχαρνών, για το δήμο μας και το έργο του.

Άννα Λουτζάκη- Γιαννακάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Τομεάρχης Προώθησης 
Εθελοντισμού & Εθελοντικών Δράσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας