Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΣΤΗΝ "ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Της Μαρίας Λιόλιου- Βρεττού,  υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη δημοτική παράταξη του Σπύρου Βρεττού "Αχαρνές- Υπερήφανος Δήμος".

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις Δημοτικές εκλογές, καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και σε καμία περίπτωση έπαρση και αλαζονεία.

Κανείς δεν «περισσεύει» σε ένα Δήμο, πόσο μάλλον στον δικό μας με τα αμέτρητα προβλήματα που όσο περνά ο καιρός, γίνονται πιο πολλά και πιο έντονα….







(Εγκληματικότητα, παραβατικότητα, καθαριότητα, φωτισμός, δρόμοι, συγκοινωνίες, ανεργία, κοινωνική παροχή, χώροι νεολαίας, παιδικές χαρές- πάρκα,) είναι λίγα από πολλά και μείζονα προβλήματα που αφορούν άμεσα την ποιότητα της ζωής των δημοτών και των κατοίκων της περιοχής μας που θα κληθεί να δώσει λύσεις η νέα Διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου..

Ο «ΚΛΕΙΣΕΘΝΗΣ» ως Αυτοδιοικητική συμπεριφορά επιβάλει ποιοτική και πολιτισμένη τήρηση κανόνων διαφάνειας,δικαίου, αλληλοσεβασμού, ευγένειας και ίσων ευκαιριών, κάτι που δεν θα επιτευχτεί, αν ο προεκλογικός αγώνας δεν βασίζεται στις ΑΞΙΕΣ τις ΑΡΧΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ μας, κυρίως όμως αφήνοντας έξω από την ομαδική προσπάθεια για ένα καλύτερο και υπερήφανο Δήμο Αχαρνών, την έπαρση και την αλαζονεία.








Με αυτές τις σκέψεις και δεδομένου ότι γνωρίζομαι προσωπικά με όλους σχεδόν τους συνυποψηφίους μου -από όλες τις παρατάξεις-, κάνω έκκληση για πολιτικό πολιτισμό και εύχομαι από βάθος καρδιάς να εκλεγούν οι καλύτεροι, να εκλεγούν εκείνοι που θα ΜΠΟΡΟΥΝ να προσφέρουν στον παραμελημένο Δήμο μας, εκείνοι που θα είναι ψηλά στην εκτίμηση των πολιτών για πολλά πολλά χρόνια, αφήνοντας παράλληλα την παρακαταθήκη τους στην τοπική μας κοινωνία !!!

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους
Λιόλιου-Βρεττού Μαρία
Υποψήφια Δ.Σ
«ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ»
Υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας