Τρίτη 16 Μαΐου 2023

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2ο ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ;;


Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα έργα και τις ημέρες


πρώην στελεχών της Διοίκησης του Νεκροταφείου Αχαρνών. Το θέμα έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Βρεττός, έπειτα από καταγγελία που όπως ανέφερε δέχτηκε στις 12 Απριλίου 2023. 

Στο μεταξύ ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Χιώτης, προέβη και ο ίδιος σε μία καταγγελία αναφορικά με το Νεκροταφείο σύμφωνα με την οποία του γνωστοποίησαν την εκταφή συγγενικου του προσώπου με "αυτοκόλλητο" όπως καταγγέλλει πάνω στο μνήμα τη στιγμή μάλιστα που διέθετε όλα τα νόμιμα παραστατικά αγοράς οικογενειακου τάφου τα οποία όμως όπως τον πληροφορησαν στο γραφείο του Κοιμητηριου ήταν πλαστά. 

Το περίεργο στην καταγγελία είναι ότι όπως και ο ίδιος φαίνεται να δηλώνει ξεκάθαρα υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από το θέμα μιας και από το Γραφείο του Κοιμητηριου οι υπεύθυνοι ζητούν από τον ίδιο αλλά και από άλλα άτομα που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα να προβούν σε υπ.  δήλωση όπου θα αναγραφουν συγκεκριμένο όνομα γυναίκας πρώην  υπαλλήλου του Κοιμητηριου ενώ τα θύματα δεν είναι σε θέση λόγω παρέλευση χρόνου να θυμούνται σε ποιον πλήρωσαν για την παραχώρηση των τάφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας