Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ: Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Του Στέφανου Κυριαζίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών- Ο χώρος της εστίασης κατέχει ένα μεγάλο μερίδιο τόσο της αγοράς







όσο και της κατανάλωσης, απασχολώντας ένα μεγάλο ποσοστό εργατικού δυναμικού ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία.
Η πόλη μας αδιαμφισβήτητα κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι σε καταστήματα εστίασης στην Αττική, γεγονός στο οποίο η εκάστοτε δημοτική αρχή θα πρέπει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης αφού είναι δεδομένο ότι αποκομίζει σημαντικά οικονομικά οφέλη και αποτελεί την εγγύηση για την ανάπτυξη του τόπου μας.







Ως Τομεάρχης Καταστημάτων Εστίασης της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών και με την εμπειρία που διαθέτω δραστηριοποιούμενος στο χώρο της εστίασης εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες, σε συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη, έχουμε συντάξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μέσω του οποίου δίνονται διεξοδικές λύσεις στα χρόνια προβλήματα των καταστημάτων εστίασης.
Στο πρόγραμμά μας περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν τόσο την αισθητική αναβάθμιση της πόλης όσο και την φορολογική ελάφρυνση των καταστημάτων από τους δημοτικούς φόρους και τα τέλη, πράγμα το οποίο με βεβαιότητα θα δημιουργήσει θετικά πρόσημα ανάπτυξης και θα ενισχύσει το ενδιαφέρον τόσο στην εστίαση όσο και γενικότερα σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.
Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις, οι οποίες θέτουν πλέον θέμα βιωσιμότητας των τελευταίων εξαιτίας της υπερφορολόγησης, θα αγωνιστώ με όλους μου τις δυνάμεις για να άρουμε το άδικο αυτό καθεστώς ώστε να υπάρχει ένα δίκαιο και βιώσιμο σύστημα που θα δικαιώνει τον επιχειρηματικό κόσμο.
Στέφανος Κυριαζίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Τομεάρχης Καταστημάτων Εστίασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας