Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΟΨΕ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Τις ευχαριστίες του προς όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Κρητών για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του εξέφρασε ο  ο Πρόεδρος του Συλλόγου , Δημήτρης Γιαννούλης.




Με την προσέλευση του κόσμου να είναι πέρα από την αναμενόμενη, την ανταλλαγή  ευχών εγκάρδια,  και το κέφι διάχυτο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου η κοπή πίτας του Συλλόγου.

Τα παιδιά του Συλλόγου έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα,ενώ ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας, ο χαιρετισμός, οι ευχές και η και η αναφορά του Προέδρου στις δραστηριότητες και στις μελλοντικές επιδιώξεις του Συλλόγου.







Τα Κρητικά καλλιτεχνικά και χορευτικά συγκροτήματα, τα παραδοσιακά εδέσματα που παρατέθηκαν και η γιορτινή ατμόσφαιρα που υπήρχε, δεν  άφησαν κανέναν παραπονεμένο και το Κρητικό γλέντι και ο χορός  συνεχίστηκαν επί ώρες.







Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός οι βουλευτές της  περιφέρειάς μας κ. Ι. Δέδες και Ε. Χριστοφιλοπούλου, υποψήφιοι Δήμαρχοι  του Δήμου μας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και υποψήφιοι σύμβουλοι, εκπρόσωποι των κρητικών και άλλων σωματίων, πρόεδροι Συλλόγων, πρόεδροι δημοτικών και άλλων Φορέων, σύμβουλοι και εκπρόσωποι της περιφέρειας, υποψήφιοι βουλευτές, και άλλοι.


Χρόνια πολλά.

Για το Δ.Σ

Πρόεδρος                                                                    Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτρης Γιαννούλης                                                 Φουκαράκης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας