Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΣ- ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ" ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ακολουθεί ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Αχαρνές- Υπερήφανος Δήμος" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σπύρο Βρεττό για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία. -Σίγουρα δεν έχουμε την αρμοδιότητα,




αλλά ούτε και την εξουσία για να επιβάλλουμε τις θέσεις μας. Έχουμε όμως, την ιστορική ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και τους προγόνους μας να διαφυλάξουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε αφενός, ένα βροντερό παρόν στο Συλλαλητήριο την Κυριακής στις 20 Ιανουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος και αφετέρου, ένα ηχηρό μήνυμα στους 300 της Βουλής πως Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.




Η παράταξή μας Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να μισθώσει πούλμαν, προκειμένου να μεταβούμε στο Συλλαλητήριο της Κυριακής, με σκοπό να ενώσουμε τις φωνές μας με τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας που θα βρεθούν εκεί, από όλα τα μήκη και τα πλάτη όχι μόνο της χώρας μας, αλλά και της γης.




Η δράση μας δεν είναι παραταξιακή, δεν είναι πολιτική, απεναντίας έχει σχέση με το μέλλον της Πατρίδας μας, αλλά και την υπόστασή μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αναχώρηση: Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 ώρα 12:00 Σημείο συνάντησης: Πάρνηθος 34 και Αγίας Τριάδος (έμπροσθεν Alpha Bank) Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 ώρα 12:00 στα τηλέφωνα 2102449693, στα γραφεία της παράταξης Πάρνηθος 34 και στο mail: yperifanosdimos@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας