Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ» ΑΧΑΡΝΩΝ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Παναγιώτη Γρηγοριάδη, εξέφρασαν οι οικογένειες τις οποίες ο κ. Γρηγοριάδης επισκέφθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων προσφέροντάς τους χρήματα και τρόφιμα.






Μία εκ των οποίων και η οικογένεια του κυρίου Γεώργιου Καραγιαννίδη, πατέρα οκτώ παιδιών ο οποίος άνοιξε το σπίτι του τις ημέρες των εορτών και κάλεσε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, τους κκ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη καθώς και εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, Σωτήρη Αλεπού και Γιώργο Αμανατίδη.







Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κύριος Γρηγοριάδης, κάθε χρόνο εδώ και 25 χρόνια, βρίσκεται στο πλευρό οικογενειών της πόλης μας, με τις οποίες μοιράζεται τις ημέρες των Χριστουγέννων ενώ παράλληλα πραγματοποιεί σημαντικό φιλανθρωπικό έργο.







Ο κ. Γρηγοριάδης αποκρινόμενος στις ευχαριστίες των οικογενειών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αγάπη και η φιλοξενία αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι ανοίγουν τα σπίτια τους και μας κάνουν μέλη των οικογενειών τους είναι πολύ μεγαλύτερη και σημαντικότερη από τα όσα πράττουμε εμείς για εκείνους. Άλλωστε ως εκπρόσωποι της πόλης μας, θα πρέπει να παρακινούμε με τις πράξεις μας, όλους τους συμπολίτες μας να επενδύσουν στην αλληλεγγύη και στην αγάπη γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτιάξουμε μία κοινωνία για την οποία θα αισθανόμαστε υπερήφανοι».


Γραφείο Τύπου
Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη» Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας