Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΝΕΑΣ

Εκτός της δημοτικής παράταξης του Γιάννη Κασσαβού βρίσκεται πλέον και ο Παναγιώτης Πολυμενέας, ένα από τα παλαιότερα μέλη της παράταξης και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που πλαισίωναν με το έργο τους τη δημοτική παράταξη Κασσαβού.







Η δυσαρέσκεια του κ. Πολυμενέα προς το πρόσωπο της διοίκησης ήταν εμφανής εδώ και καιρό αφού με τακτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσοι τον παρακολουθούσαν είχαν βγάλει νωρίτερα το συμπέρασμα ότι θα αποχωρήσει από το αυτοδιοικητικό σχήμα Κασσαβού.







Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του, πλέκεται ένα νέο "γαϊτανάκι" γύρω από το αν ο ίδιος αυτοβούλως υπέβαλε την παραίτηση αυτή ή αν του ζητήθηκε από τον Δήμαρχο.

Ο ίδιος ο κ. Πολυμενέας μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του το απόγευμα της Κυριακής στα κοινωνικά δίκτυα, το μεσημέρι της Δευτέρας ανάρτησε και το κείμενο που συνόδευε την παραίτησή του αλλά και την βεβαίωση καταχώρησης του αιτήματός του με ημερομηνία 28-1-2019.









Από την πλευρά του ο Γιάννης Κασσαβός ο οποίος άμεσα κατηγορείται από τον πρώην αντιδήμαρχο για άλλο ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, με σχετική ανακοίνωση που ανάρτησε με ημερομηνία 25-1-2019 καταδεικνύει την αξίωσή του για παραίτηση του κ. Πολυμενέα.









Τα συμπεράσματα.... δικά σας!!!!

Φωτογραφία από menidiatis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας