Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΧΕ Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

Την Πέμπτη 28/9/2017 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Γονέων, συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Αττικής κ Δασκαλάκη Εμμανουήλ.






Στη συνάντηση παρευρέθησαν:
·         από την Ένωση Γονέων Δήμου Αχαρνών το Διοικητικό Συμβούλιο
·         από την Ένωση Γονέων Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού,  ο Πρόεδρος κος Καρελιώτης Θανάσης, ο Γενικός Γραμματέας κος Τζίντζας Νίκος & το μέλος κα Τσαΐρη Ρούλα
·         από την Ένωση Γονέων Δήμου Φυλής – Ζωφριάς, ο Πρόεδρος κος Κρυστάλλης Ιωσήφ.

Έγινε μια διεξοδική συζήτηση για τα θέματα της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας,  που απασχολούν το Δήμο μας καθώς και τους όμορους Δήμους.





Η Ένωση Γονέων Αχαρνών κατέθεσε στον κ Δασκαλάκη έγγραφο με τις θέσεις και τις προτάσεις της. Ο ίδιος τοποθετήθηκε σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν και που αυτή την στιγμή άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ενημέρωσε, για τα  μέχρι στιγμής μέτρα που έχει λάβει η Αστυνομία για το Δήμο μας και πρότεινε κοινές δράσεις τις οποίες θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε ως Ενώσεις και ως Σύλλογοι Γονέων, όπως :
ü  Hμερίδες για γονείς, με θέμα την ασφάλεια, από πλήρως καταρτισμένα άτομα, όπως εγκληματολόγοι κλπ.
ü  Ενημερωτικές ομιλίες, από αντιπροσώπους του τοπικού τμήματος της Αστυνομίας, προκειμένου οι μαθητές να έρθουν σε ανθρώπινη επαφή με τους αστυνομικούς και να ενημερωθούν για την ασφάλεια τους μέσα και έξω από το σχολείο.

Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση να συνεχίσουμε τις δράσεις μας και ως γονείς να προσπαθήσουμε για το καλύτερο που μπορούμε έτσι ώστε όλα τα παιδιά να ζουν σε μια όμορφη πόλη με ασφάλεια και χωρίς φόβο.


«Η Ισχύς εν τη Ενώσει….  Γονέων»

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

      O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
          Σωτήρης Κουφογεώργος                                                       Κυριακή Ασλανίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας