Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Π. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ: ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ Δ. ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΖΩΕΣ

Δύο πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν στο δήμο Αχαρνών τα οποία δεν είναι άλλα από τις καταστροφές που υφίστανται οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις οι οποίες έχουν πλήρως απαξιωθεί αλλά και ο άμεσος σχεδιασμός για την αποφυγή καταστροφών από έντονα καιρικά φαινόμενα θίγει  ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης



σε επιστολή του την οποία απέστειλε προς τα ΜΜΕ της περιοχής. Ακολουθεί η επιστολή...Στις 11 Ιουλίου 2017, η παράταξή μας, υπέβαλε αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση σε Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος των καταστροφών και της φύλαξης των Ολυμπιακών ακινήτων στο Ολυμπιακό Χωριό.

Με καθυστέρηση δύο μηνών, το θέμα ήρθε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαξιώθηκε πλήρως από την αδιαφορία και την μη συμμετοχή των περισσοτέρων συναδέλφων, δημοτικών συμβούλων.




Το ζήτημα το οποίο είχαμε θέσει εξ’ αρχής ήταν η αποτροπή περαιτέρω καταστροφών, καταθέτοντας πρόταση για άμεση φύλαξη όλων των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και άμεση διεκδίκηση τους, προκειμένου να περιέλθουν στα χέρια του δήμου Αχαρνών πριν να είναι πολύ αργά και καταντήσουν κουφάρια και καταφύγια τοξικομανών.

Αντ’ αυτού η συζήτηση κινήθηκε σε ένα θεωρητικό πλαίσιο το οποίο ουδεμία σχέση είχε με το αίτημά μας και το συμπέρασμά το οποίο με λύπη εξάγουμε είναι ότι οι καταστροφές που υφίστανται τα ολυμπιακά ακίνητα του δήμου μας, τους αφήνουν παγερά αδιάφορους.

Πάμπολλες φορές επίσης, έχουμε επισημάνει τον κίνδυνο αλλά και την αναγκαιότητα σύγκλισης ενός Έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να σχεδιάσουμε, να ελέγξουμε και να συντονιστούμε μαζί με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές έτσι ώστε μια ενδεχόμενη θεομηνία να μην μας βρει για άλλη μια φορά απροετοίμαστους, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες των ανθρώπων αυτής της πόλης.




Σκοπός μας άλλωστε δεν είναι απλώς να καταγγείλουμε ή να αναδείξουμε τα προβλήματα αλλά συλλογικά και μέσα από προτάσεις να προβλέψουμε το κακό, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα και να φέρουμε τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους.




Εφιστούμε την προσοχή προς πάσα αρμόδια αρχή:

· να αφυπνιστεί και να κάνει άμεσες κινήσεις για να δοθεί ένα τέλος τώρα στη λεηλασία των ολυμπιακών ακινήτων

· να υπάρξει ο σχεδιασμός για την αποφυγή καταστροφών από έντονα καιρικά φαινόμενα που στο δήμο Αχαρνών κοστίζουν ζωές

Η δημοτική αρχή αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι άμοιροι ευθυνών και πρέπει να έχουν συναίσθηση της ευθύνης των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη των Αχαρνών.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης



Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας