Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΗΤΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Τα σατανικά σχέδια της κεντρικής εξουσίας που σκοπό έχουν να κλέψουν τις περιουσίες και τα κέρδη των επιχειρηματιών, οι παράλογοι και εξωφρενικοί φόροι που δεν έχουν προηγούμενο, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τις επιχειρήσεις μας στην καταστροφή

και δεν αφήνουν καμία ελπίδα επιβίωσης ούτε για τις μικρές αλλά ούτε και για τις μεγάλες επιχειρήσεις.
Προσωπικά ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, έχοντας γνώση των βαρών που επωμίζονται οι επιχειρήσεις από τα βαριά δημοτικά τέλη, τα πρόστιμα και τους πρόσθετους φόρους εμμένω στην άποψή μου ότι η επιχειρηματική κοινότητα πρέπει να οργανωθεί και να αντιδράσει άμεσα, απαιτώντας την μείωση των δημοτικών τελών, τη διαγραφή των προστίμων και το κούρεμα των χρεών προς το Δήμο.


Σε μία απέλπιδα προσπάθεια διάσωσης της επιχειρηματικότητας της πόλης των Αχαρνών καλώ την επιχειρηματική κοινότητα να δράσει συντονισμένα και να διεκδικήσει χωρίς οπισθοχωρήσεις και συμβιβασμούς τα δικαιώματά της.




Αν τελικά οι επιχειρηματίες υποκύψουν σε αυτή, οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες όσον αφορά στην απώλεια των περιουσιακών στοιχείων τους και των ίδιων των επιχειρήσεών τους.
Σε αυτή την επικίνδυνη τροπή, με τις επιχειρήσεις εξιλαστήριο θύμα, και την εθνική καταστροφή προ των πυλών είναι επιτακτική ανάγκη οι επιχειρηματίες να δώσουν τη δική τους μάχη και να αποτρέψουν την ολοκληρωτική τους καταστροφή.




Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, ξεκινά η συλλογή υπογραφών με σκοπό τον συντονισμό, την οργάνωση και την επικοινωνία των συμμετεχόντων επιχειρηματιών που συμφωνούν με τις παραπάνω θέσεις μας.
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας