Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/10- ΖΗΤΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σε συγκέντρωση έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο του δήμου Αχαρνών καλούνται οι πολίτες την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:30 προκειμένου να πραγματοποιηθεί συλλογή υπογραφών και να απαιτηθεί η πραγματοποίηση ενός Δημοτικού Συμβουλίου στο οποίο μοναδικό θέμα συζήτησης θα είναι η εγκληματικότητα που δεσπόζει στο δήμο Αχαρνών.



Ακολουθεί αυτούσιο το σχετικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και καλεί τους πολίτες να αφυπνιστούν όπως έκαναν και μερικούς μήνες πριν και να αξιώσουν από το δήμο αυτό που τους αξίζει και δεν είναι άλλο από ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν εδώ.

ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΜΑ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ



ΠΡΟΣ : ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Κοινοπ: - Επικεντρωμένη Διοίκηση Αττικής

-Δημοτικές Παρατάξεις, Ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Αχαρνών



Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Όλοι γνωρίζουμε και βιώνουμε καθημερινά το μέγεθος της εγκληματικότητας που δεν αφήνει εμάς και τα παιδιά μας να εμπεδώσουμε το αίσθημα της ασφάλειας και φυσικά την δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.

Εκτός από υποχρεώσεις ως φορολογούμενοι πολίτες, έχουμε και δικαιώματα σε ότι αντιτίθεται στην σωματική ακεραιότητα όλων των κατοίκων στην πόλη των Αχαρνών.

Δυστυχώς δεν μας έγινε μάθημα ο τραγικός θάνατος του 11χρονου Μαθητή από το οπλισμένο χέρι ασυνείδητου δολοφόνου. Χάθηκε ανθρώπινη ζωή. Και η παραβατικότητα δεν έχει μειωθεί. Κι αν για κάποιους υπάρχει μείωση, φανταστείτε το μέγεθος, όταν η διαφορά δεν φαίνεται ιδίως στους κατοίκους των εκεί περιοχών. Η ηχορύπανση καλά κρατεί από τα ολονύχτια γλέντια μερίδας ατόμων, οι ριπές από τα όπλα, συνεχίζουν να σφυρίζουν στον ουρανό, οι Έμποροι Ναρκωτικών εξακολουθούν να προμηθεύουν κάτω από την σκιά των Αρχών τις δόσεις του θανάτου, σε όλους τους τοξικομανείς του λεκανοπεδίου που καταφτάνουν καθημερινά, στα Άβατα – Γκέτο ( ντροπή να υπάρχουν στην Δημοκρατία μας τέτοιες λέξεις) της περιοχής μας, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μόνο κοινωνικά αγαθά δεν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς παρά, Δρομολόγια τρόμου όταν εντός των οχημάτων γίνεται χρήση ουσιών, ληστείες, βωμολοχίες, απειλές και βιαιοπραγίες ακόμα και στους οδηγούς και οι συλλήψεις δεν φτάνουν ποτέ στις Δικαστικές Αίθουσες. Εντός των ορίων του Δήμου, όλοι είμαστε συνυπεύθυνοι με την ανέχεια μας. Πολίτες και Δημοτική Αρχή.






Κάνοντας χρήση λοιπόν του δικαιώματος μας ως πολίτες, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αχαρνών, που απορρέει από τις παρ. 6,7,8 του Άρθρου 5 ζητούμε να έλθει το θέμα προς συζήτηση άμεσα για την Εγκληματικότητα ως μοναδικό θέμα, λόγω της σοβαρότητας και διαστάσεως, που έχει γιγαντωθεί πλέον το πρόβλημα στην πόλη μας με την ανέχεια πολλών.

Πιο συγκεκριμένα πρέπει επιτέλους να ενημερωθούμε, τι έχει γίνει από την πλευρά των Αρμοδίων Αρχών έως σήμερα, τι αποτέλεσμα υπάρχει από τα μέτρα που έχει πάρει η Πολιτεία και ο Δήμος, και τι θα γίνει στο μέλλον. Για την σωστή πληροφόρηση, επιβάλλεται να παρίσταται στο Δημ. Συμβούλιο, εκπρόσωπος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.






Επίσης επιβάλλεται (Άρθρο 84 Ν. 3463/2006) να λειτουργεί Τοπικό Συμβούλιο Παραβατικότητας. Αν υπάρχει, γιατί δεν έχει συνεδριάσει ποτέ, τι νομική ισχύ διαθέτει εφόσον, δεν απαρτίζεται από Δικ. Λειτουργό, Εγκληματολόγο, Κοινωνιολόγο, Κοιν. Λειτουργό, Ψυχολόγο και Αστυνομικό, σύμφωνα με τον νόμο. Στον πρώτο σε επικινδυνότητα Δήμο στην επικράτεια ( ο ίδιος ο Κος Πρωθυπουργός της Ελλάδος χαρακτήρισε έτσι την περιοχή μας ), δεν πράττουμε τα δέοντα στα του οίκου μας. Χθες όχι σήμερα ή αύριο.



Επίσης ζητούμε ενημέρωση, γιατί η Επιτροπή που ψηφίστηκε ομόφωνα σε Δημ. Συμβούλιο με μέλη όλων των παρατάξεων, για την συνέχιση κινητοποιήσεων - δράσεων κατά της Εγκληματικότητας μετά την δολοφονία του μικρού μαθητή, δεν συνεδρίασε ποτέ. Αν δεν υφίσταται ή αδρανεί, ουδείς γνωρίζει.

Ελπίζουμε στην συνεργασία σας, για το καλό της ενημερώσεως των πολιτών και ιδίως της Νεολαίας στην πόλη μας, διότι το πρόβλημα την αγγίζει άμεσα. Είστε κι εσείς Δημότης και γονέας.



Πληροφορίες: email: panagiotestzeremes73@gmail.com



ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟΥ



ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας