Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στα 33α Εστιακά στο Ίλιον

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα τα "Εστιακά", οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Η Εθνική Εστία" δίνουν το παρόν στο δήμο Ιλίου για τριακοστή τρίτη χρονιά. Για το δήμο Ιλίου είναι πλέον θεσμός και οι γειτονιές της Εστίας και της Ραδιοφωνίας γεμίζουν με μουσικές και χρώματα για άλλη μία χρονιά από τις 4 έως τις 23 Ιουνίου.

Αναλυτικά στις 17 Ιουνίου ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση των Εστιακών στον προαύλιο χώρο του 4ου Γυμνασίου Ιλίου (Δραγουμάνου και Θεσσαλονίκης Ίλιον).

Όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της Εθνικής Εστίας συμμετέχουν με χορούς, γυμναστικές επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και zumba αλλά και με πολύ μουσική!





Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα δρώμενα που πρόκειται να λάβουν χώρα βασίζονται στην ελεύθερη ερασιτεχνική έκφραση που ο Σύλλογος προσπαθεί να εμφυσήσει στα μέλη του.

Ακόμη, ένα νησιώτικο γλέντι αναμένεται να στηθεί με την Νάσια Κονιτοπούλου. (4οΓυμνάσιο Ιλίου Δραγουμάνου και Θεσσαλονίκης Ίλιον, ώρα έναρξης 19.30)

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ολοκληρώνονται στις  23 Ιουνίου στην  Πλατεία Μ. Κατράκη (Δραγουμάνου και Στρυμώνος) με θέατρο σκιών και μία σειρά παραστάσεων που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Ιλίου. (Πλ.Μ.Κατράκη Δραγουμάνου & Στρυμώνος Ίλιον, ώρα έναρξης 20.00)