Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ- ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη σχολική γιορτή στο 6ο Δημοτικό Αχαρνών λίγο πριν την τραγωδία

Τα λεπτά λίγο πριν την τραγωδία έρχεται να αποκαλύψει ερασιτεχνικό βίντεο- ντοκουμέντο, που παρουσίασε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Etv.

Το χρονικό της τραγωδίαςΠέμπτη, 8 Ιουνίου του 2016 και στο 6ο  Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών πραγματοποείται η ετήσια καθιερωμένη σχολική γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους. Η ώρα είναι περίπου 20:00 το βράδυ και η γιορτή του σχολείου ξεκινά.





Λίγες στιγμές αργότερα, ο 11χρονος σωριάζεται  στο έδαφος, αφού μια "αδέσποτη" σφαίρα καρφώνεται στο κεφάλι του. 

Κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν μπόρεσε να καταλάβει τον πραγματικό λόγο που ο μαθητής έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. 

Σε λίγη ώρα σπεύδει στο σχολείο ασθενοφόρο το οποίο και μεταφέρει τον Μάριο στο νοσοκομείο Παίδων.Επί πενήντα ολόκληρα λεπτά οι γιατροί προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν δυστυχώς όμως για το άτυχο αγόρι η μοίρα είχε γράψει τον επίλογο της ζωής του. 

Λίγες ώρες μετά, κατά τη διάρκεια της νεκροψίας οι γιατροί και συγκεκριμένα ο κ. Καλογριάς θα ενημερώσει πως ο Μάριος δεν έφυγε από κοντά μας εξαιτίας κάποιου παθολογικού αιτίου αλλά εξαιτίας μίας σφαίρας η οποία βρέθηκε καρφωμένη στο κεφάλι του και η οποία όπως παραδέχτηκε και ο κ. Καλογριάς δεν φαινόταν εύκολα με την πρώτη ματιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί τίποτα δεν προδίδει το κακό που συνέβη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μαθητές αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί, φορώντας στολές συμμετέχουν στη σχολική γιορτή. 



Είναι συγκλονιστικό να αναλογιστεί κανείς ότι η καρδούλα του 11χρονου, αδικοχαμένου Μάριου σταμάτησε να χτυπάει λίγα λεπτά αργότερα