Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σπύρος Κατσούρος: Αποχώρησε από την παράταξη Κασσαβού- Ζήτησε συγγνώμη από Χαριτίδη και Χίο

Την παραίτησή του από την δημοτική παράταξη του δημάρχου Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβού υπέβαλε ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Κατσούρος ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει την απόγνωση και την απελπισία του για την κατάσταση στο δήμο Αχαρνών, η οποία όπως ανέφερε δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο από την ημέρα που ανέλαβε η νέα διοίκηση Κασσαβού εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Καταλυτικό ρόλο, όπως διαφαίνεται από την επιστολή του, φαίνεται να έπαιξε και η διαγραφή των δύο στελεχών κ. Μαρίας Χαριτίδη και Αναστάσιου Χίου κατά τη σύγκληση της δημοτικής ομάδας τις προηγούμενες ημέρες όπου "κάτω από ένα αγχώδες περιβάλλον" όπως δηλώνει ο κ. Κατσούρος τα μέλη της κλήθηκαν να επιλέξουν αν θα διαγράψουν ή όχι τα δύο στελέχη της παράταξης.

Πάντως αν και το... έργο των πολλαπλών παραιτήσεων- διαγραφών- αποχωρήσεων το έχουμε ξαναδεί και σε προηγούμενες διοικήσεις και όσο αν κάποιοι προσπαθούν να διατηρήσουν ψηλά το status της παράταξης του Δημάρχου, ομολογουμένως φαίνεται να υπάρχει μία γενικότερη δυσαρέσκεια για τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων αλλά και για το είδος των αποφάσεων οι οποίες λαμβάνονται.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή του Σπύρου Κατσούρου με την υποβολή παραίτησής του από τη δημοτική ομάδα του Κασσαβού.