Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σκληρή απάντηση Κασσαβού στα όσα του προσάπτει η δημοτική παράταξη του Σ. Ντούρου

Με μία σκληρή ανακοίνωση, ο Γιάννης Κασσαβός δίνει απάντηση στα όσα σχολίασε το τελευταίο διάστημα η πρώην δημοτική αρχή για τη διαμάχη μεταξύ Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και του ίδιου. Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει η ανακοίνωση...

Ο κ. Ντούρος και τα μέλη της "παράταξής" του εμφανίζονται - όπως συνηθίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - ως θεματοφύλακες των δημοκρατικών θεσμών και υπερασπιστές του καλού της πόλης και των πολιτών, αγνοώντας ή λησμονώντας (ευτυχώς μόνο οι ίδιοι), τον τρόπο που έχουν υπονομεύσει το μέλλον της πόλης, τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να απαξιώσουν κάθε θεσμό στον Δήμο Αχαρνών και τα ολέθρια εκούσια ή ακούσια λάθη που επιβάρυναν την Οικονομική Κατάσταση του Δήμου Αχαρνών.
Χαιρόμαστε που ο κ. Ντούρος και η "παράταξή του" έχουν αποκτήσει ευαισθησία απέναντι στο θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και ελπίζουμε να το δούμε αυτό και με πράξεις, γιατί οι πράξεις τους μέχρι σήμερα έδιναν διαφορετικό στίγμα απέναντι στο θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο κ. Ντούρος λησμονεί ότι ως Δήμαρχος έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία κατά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο.
Ουδέποτε ο κ. Ντούρος έδωσε στοιχεία ή εξηγήσεις όταν αναφερόταν στον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και διακεκριμένο Ιατρό της πόλης μας κ. Μπουζιάνη με την εξής φράση: "έδειξε φαινόμενα πλημμελούς ενασχόλησης προκαλώντας αρνητικά σχόλια συναδέλφων από όλες τις παρατάξεις".
Βεβαίως τα δείγματα του "πολιτικού πολιτισμού" του κου Ντούρου εμφανίστηκαν στην κατάπτυστη επιστολή του που ακολούθησε της παραίτησης του τότε Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου τον κατηγορούσε ότι: "ήταν ο κύριος ενορχηστρωτής της αποστασίας Βρεττού" (εννοεί την αποχώρηση του Σπύρου Βρεττού από την παράταξη Ντούρου).
Επίσης λοιδορούσε τον υπό παραίτηση Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με τη φράση "υποτιθέμενο κύρος του", επιδίωξε τον εξευτελισμό του αναφέροντας για αυτόν "Τυχαίνει να έχει άλλες συνήθειες τις οποίες δεν μπορούσε να ελέγξει" και " Έγινε - τυπικά - για δύο χρόνια Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου έστω και αν εξευτέλισε κάθε διαδικασία .Πήρε αποζημίωση από την απαλλοτρίωση που τόσο ανάγκη είχε."
Από τα παραπάνω προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ο κ. Ντουρος και οι συν αυτώ, ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για την προστασία των δημοκρατικών θεσμών στον Δήμο Αχαρνών και η μόνη επιδίωξή τους είναι η πολιτική καπηλεία των πάντων.
Αφού ο κ. Ντούρος και η "παράταξη" του αρέσκονται σε παροιμίες τότε να αναφέρουμε και εμείς μια: "Άλλων ιατρός, αυτός έλκεσι βρύων" που σε ελεύθερη απόδοση σημαίνει ότι: "Είναι γιατρός για τους άλλους, αλλά ο ίδιος είναι γεμάτος πληγές".
Τέλος για όσα αναφέρει στις ανακοινώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ντούρος, θα μπορέσει να λάβει τις απαντήσεις του στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο μπορεί να παρακολουθήσει από τις θέσεις των συμπολιτών μας και όχι των Δημοτικών Συμβούλων μιας και ο πρώην Δήμαρχος έχει τεθεί για παράβαση καθήκοντος σε αργία.