Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Βασίλης Αβραμίκας: Με ακόμα ένα μετάλλιο μας έκανε υπερήφανους!

Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ARENA TEAM), Βασίλης Αβραμίκας, στο πρωτάθλημα tae kwon do Νότιας Ελλάδας το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 27-28-29/1/2017.
Ο νεαρός αθλητής πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις υπό  τις οδηγίες του Παναγιώτη Παλαιολόγου και κατάφερε στον ημιτελικό μετά από έναν αγώνα για γερά νεύρα να επικρατήσει με 3-0 του αντιπάλου του από την Πάτρα και να μπει στον τελικό της διοργάνωσης στην κατηγορία των - 63 κιλών.






Λίγες ώρες μετά στον τελικό της διοργάνωσης στο δεύτερο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 1-1 ο σοβαρός τραυματισμός του ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλάθλους των Αχαρνών ο τελικός διεκόπει με τον αθλητή να παραμένει για 20 λεπτά πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο και τους γιατρούς του αγώνα να τον οδηγούν καταχειροκροτούμενο από τους φιλάθλους εκτός αγωνιστικού χώρου...

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι  η τέταρτη συνεχής χρονιά κατά την οποία ο Βασίλης Αβραμίκας στέφεται πρωταθλητής Νότιας Ελλάδας ενώ πριν από  λίγες ημέρες βραβεύτηκε και από το δήμο Αχαρνών για τις διακρίσεις του στο άθλημα του tae kwon do.