Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Οδυσσέας Καμπόλης: Προειδοποιεί για δυσάρεστες εκπλήξεις διαπλεκόμενους και φοροφυγάδες

Με τη δέσμευση να καταγγείλει δημόσια "φοροφυγάδες και εκπροσώπους της διαπλοκής" ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αχαρνείς- Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση", Οδυσσέας Καμπόλης, εξέφρασε την ενόχληση για τα όσα προσάπτει στην παράταξή του η σελίδα του "Δημότη Αχαρνών"...
"θαυμαστή της μείζονος αντιπολίτευσης (..."ξεχωρίζει μόνο η μείζων αντιπολίτευση"...) και ταυτόχρονα επικριτικό για τη δημοτική παράταξη ΑΧΑΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ("Η παράταξη που πρόσκειται στο κυβερνών κόμμα, είναι τραγικά απούσα!", κατά τα γραφόμενά του, με τα οποία αναμασά πρόσφατη ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου Αχαρνών) συνιστώ υπομονή. Η αλήθεια σύντομα θα λάμψει για τα... ΔΑΝΕΙΑ, τις...ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ, το...ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ και κυρίως για τις ευθύνες κάποιων".

Και συνεχίζει: "Τον διαβεβαιώ ότι η παράταξη ΑΧΑΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι παρούσα στα δημοτικά συμβούλια με ουσιαστικές παρεμβάσεις και με ατέλειωτες ώρες αθόρυβης έρευνας/εργασίας για να υποδείξει, με τις μικρές της δυνάμεις, προς κάθε κατεύθυνση την έγκυρη και δίκαιη λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του Δήμου Αχαρνών, ώστε να μην χρεωθούν οι πολλοί και οι αδύναμοι τις αμαρτίες των λίγων και... δυνατών (μέχρι χθες). Ας μας βάζει λοιπόν απουσία ο αγαπητός Δημότης Αχαρνών στα ανούσια πανηγυράκια, στις ανούσιες ευχές σε πίτες, στα δακρύβρεχτα και άσφαιρα δελτία τύπου για το "πρόβλημα" και στην τυπική και καθιερωμένη προβολή των δημοτικών παρατάξεων (με μοναδική εξαίρεση τη δική μας) από τα τοπικά ΜΜΕ τη στιγμή που ο Δήμος και οι δημότες νιώθουν απροστάτευτοι (και από την αλληλένδετη με την κακή οικονομική κατάσταση παραβατικότητα). 

Κυρίως, όμως, είναι απροστάτευτοι από την τοπική διαφθορά και διαπλοκή. Σε αυτό θα παραπέμψω σε σημερινή δήλωση του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου «Μπορώ να σας προαναγγείλω και μια δυσάρεστη έκπληξη που επιφυλάσσω στους φοροφυγάδες και στους εκπροσώπους της διαπλοκής στο άμεσο μέλλον». Έπεται συνέχεια...".

Αναμένουμε τις εξελίξεις...