Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Συμμετέχει στο "Charity Idols" για να βοηθήσει 4 παιδιά που έχουν ανάγκη


Τη συμμετοχή της στην φιλανθρωπική δημοπρασία Charity Idols ανακοίνωσε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την περίθαλψη τεσσάρων παιδιών στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση της ομάδας...

"Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στη φιλανθρωπική δημοπρασία που λαμβάνει χώρα μέσω του www.charityidols.gr. Το Charity Idols είναι μία φιλανθρωπική οργάνωση η οποία δημοπρατεί από την ιντερνετική  της πλατφόρμα αντικείμενα διάσημων αθλητών για την οικονομική ενίσχυση ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

Με την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή των αθλητικών ομάδων καθώς  και των ίδιων των αθλητών, η οργάνωση έχει ως στόχο την περίθαλψη τεσσάρων παιδιών τα οποία βρίσκονται στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, της Ασπασίας, του Άγγελου, της Μυρτώς και του Γιώργου.

Η ομάδα της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός Α.Ο στηρίζει την προσπάθεια αυτή προσφέροντας τις φανέλες των Παπατόλιου και Χριστοφιλέα υπογεγραμμένες απ’ όλη την ομάδα.


Αναμένουμε τη δική σας συμβολή και στήριξη στην προσπάθεια της ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός Α.Ο για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας".