Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών& Φυλής με τον Δημήτρη Τσιόδρα

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχε το ΔΣ του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με τον γνωστό δημοσιογράφο, Δημήτρη Τσιόδρα.
Ο Δημήτρης Τσιόδρας ενημερώθηκε για τις δράσεις του Παραρτήματος αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενώ οι εκπρόσωποι του Παραρτήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον ίδιο για τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Καζανάς αναφέρθηκε στην τελευταία επίσκεψη που πραγματοποίησε στο 3ο ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων με ομιλητές τον ίδιο και την κ. Ευφροσύνη Γιαννουσάκη. Θέμα της ενημερωτικής ημερίδας ήταν το κάπνισμα και ο εθελοντισμός.  

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δημήτρη Τσιόδρα για την στήριξη και είμαστε πεπεισμένοι ότι όσο μεγαλώνει η δυναμική μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι συνεισφορά μας στην πρόληψη και τον εθελοντισμό.» τόνισε ο κ. Παναγιώτης Καζανάς.

«Με τη σειρά μου, θέλω και εγώ να ευχαριστήσω τον κ. Παναγιώτη Καζανά για την πρόσκληση. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα σε αυτή την αξιοσημείωτη προσπάθεια και από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να συνεχιστεί» συμπλήρωσε ο κ.Δημήτρης Τσιόδρας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΔΣ, Αγγελική Ταράτσα και Ευφροσύνη Γιαννουσάκη καθώς και ο εθελοντής Κώστας Μάρκου.