Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Δυναμικό παρόν έδωσε ο Αχαρναϊκός στο bazaar της ΑΡΩΓΗΣ

Πιστή στο ραντεβού που έδωσε με τα παιδιά του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές  Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών «ΑΡΩΓΗ» ήταν η ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ που επισκέφτηκε το ετήσιο Φιλανθρωπικό Βazaar της. Το διήμερο Βazaar της ΑΡΩΓΗΣ πραγματοποιείται κάθε χρόνο λίγο πριν τις γιορτές των
Χριστουγέννων, ωστόσο φέτος ήταν ιδιαίτερο καθώς συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το Σαββάτο στις 3 Δεκεμβρίου.



Παίκτες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, αλλά και μέλη της Διοίκησης επισκέφτηκαν την ΑΡΩΓΗ συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Κλήμη Κολιό που τήρησε την δέσμευση που είχε δώσει μετά τον φιλανθρωπικό αγώνα ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΣΑΠ που πραγματοποιήθηκε προς ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, πως η ομάδα θα βρίσκεται στο  πλευρό του Κέντρου σε κάθε του δράση.

Το Bazaar εκ μέρους της Διοίκησης επισκέφτηκαν τα μέλη κ. Κουλουριώτης Δημήτρης και Παρασκευάς Ηλίας (Γενικός Αρχηγός), καθώς και οι παίκτες Παπατόλιος, Μουστάκης, Πλαβούκος, Καραντασιάδης και Τζέφερσον.

Κατά την επίσκεψη παίκτες και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Κέντρου, να αγοράσουν, με σκοπό την ενίσχυσή του, υπέροχες κατασκευές φτιαγμένες από τα χέρια των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, με ιδιαίτερο έναν πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει έναν ποδοσφαιριστή! Την ομάδα καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ κ. Νίκος Γκασούκας, η
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου ΑΡΩΓΗΣ κ. Βίκυ Έλλιοττ και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που προσέφεραν μάλιστα στον πρόεδρο κ. Κολιό ένα συμβολικό δώρο ευχαριστώντας τον με αυτόν τοντρόπο γα την έμπρακτη στήριξη της ομάδας στα παιδιά του Κέντρου.