Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ελεύθερος ο παίκτης της ΑΕΚ που προκάλεσε το θάνατο του οδοκαθαριστή στο Μενίδι

Ελεύθερος με εισαγγελική διάταξη αφέθηκε ο Μάικλ Ντίξον έπειτα από την προσαγωγή του στην Εισαγγελία Αττικής προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που προκάλεσαν το θανατηφόρο δυστύχημα του 60χρονου οδοκαθαριστή στο Μενίδι.

Σύμφωνα και με τα όσα αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ ο αμερικανός μπασκετμπολίστας αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της ίδιας ημέρας που προκλήθηκε το τροχαίο ενώ συνήγορος υπεράσπισης ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ομάδας της ΑΕΚ B.C. Αλέξανδρος Αλεξίου, ο οποίος ζήτησε και πήρε τελικά τον επιθυμητό χρόνο προκειμένου να συμπληρωθεί η δικογραφία και να ορισθεί δικάσιμος για τον παίκτη.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο 26χρονος έδειξε πως δεν είχε προβεί σε κατανάλώση αλκοόλ. Ωστόσο η Εισαγγελέας ζήτησε να υποβληθεί ο καλαθοσφαιριστής και σε περαιτέρω εξετάσεις αίματος. Μάλιστα ο Μάικλ Ντίξον κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας καθώς το ατύχημα προκλήθηκε από την παραβίαση του Κ.Ο.Κ. από τον μπασκετμπολίστα.