Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΙΓΚΗΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών- Αναφορικά με τα όσα αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Ζίγκηρης στην ιστοσελίδα eleftherovima και αφορούν στο πρόσωπο του κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα κάτωθι:








1. Ο κ. Γρηγοριάδης ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής δημοτικής παράταξης του δήμου Αχαρνών, σεβόμενος πάντοτε την κρίση των πολιτών η οποία πρέπει να πηγάζει μέσα από τη διαφάνεια επέμενε και επιμένει, εδώ και σχεδόν μία δεκαετία ότι ο πολίτης δικαιούται να έχει πλήρη γνώση για όλα τα οικονομικά στοιχεία τα οποία μέχρι σήμερα χρεώνεται εν αγνοία του.







Επιπροσθέτως ο κ. Γρηγοριάδης, διαβεβαιώνει τον κ. Ζίγκηρη ότι έχει ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε με κάθε τρόπο να διασφαλίσει τη δημοσιοποίηση των οικονομικών στοιχείων του δήμου Αχαρνών ώστε να δοθεί επιτέλους η δυνατότητα σε κάθε πολίτη πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της πόλης μας, η οποία βρίσκεται υπερχρεωμένη με δάνεια άνω των 100 εκ. ευρώ.

2. Σε ό,τι αφορά την "δανεική" όπως ο ίδιος αναφέρει δημοτική σύμβουλο η οποία πρόσκειται στην παράταξη Κασσαβού, ενημερώνουμε τον κ. Ζίγκηρη ότι η εν λόγω δημοτική σύμβουλος προσχώρησε στη δημοτική παράταξη Κασσαβού όταν ο ίδιος ήταν Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου και προφανώς γνωρίζει καλύτερα τους λόγους της προσχώρησης της.







Ο κ. Γρηγοριάδης σέβεται απόλυτα την ελευθερία του κάθε δημοτικού συμβούλου, και το δικαίωμά του να συμμετέχει στην παράταξη που θεωρεί ότι τον εκφράζει, γι'  αυτό και ποτέ μέχρι σήμερα δεν έκρινε καθ' οιονδήποτε τρόπο τις επιλογές τους.

Γραφείο Τύπου Δημοτικής Παράταξης-
"Νέα Δύναμη" Αχαρνών

Η απάντηση αφορά το δημοσίευμα στο eleftherovima.wordpress.comhttps://eleftherovima.wordpress.com/2019/02/05/49094/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας