Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΜΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Τάσο Ταστάνη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών, Οδυσσέας Καμπόλης, στις 14/2/2019 προκειμένου να συζητήσουν  διεξοδικά τα προβλήματα που υπάρχουν στις δημόσιες συγκοινωνίες που εξυπηρετούν τους δημότες στις Αχαρνές.








Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της παράταξης του κ. Καμπόλη: "Συγκεκριμένα τέθηκαν τα ζητήματα των δρομολογίων των λεωφορείων, οι καθυστερήσεις που συχνά καταγγέλλονται από συνδημότες μας και διερευνήθηκαν οι λύσεις που μπορούν να δοθούν για να βελτιωθεί η συγκοινωνιακή διασύνδεση των Αχαρνών με τις υπόλοιπες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ τόνισε τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο οργανισμός και κυρίως ότι υπάρχουν σοβαρότατες ελλείψεις σε οχήματα και προσωπικό.Ωστόσο συμφωνήθηκε να υπάρξουν έλεγχοι των δρομολογίων και ειδικά στις γραμμές κορμού, όπως πχ Α10-Β10, 755, αλλά και σε άλλες γραμμές με στόχο να αντιμετωπιστούν όσο πιο άμεσα είναι δυνατόν οι δυσλειτουργίες που υπάρχουν.

Ζητήσαμε στο μέτρο του εφικτού και με εργαλείο το ηλεκτρονικό εισιτήριο να γίνει στατιστική ανάλυση των δρομολογίων των λεωφορείων, να καταγραφούν ποια είναι τα πραγματικά – εκτελεσθέντα δρομολόγια της τελευταίας περιόδου, να ερευνηθεί η επιβατική κίνηση των γραμμών και να καταγραφεί ο μέσος όρος αναμονής των επιβατών.







Πέρα από τα παραπάνω στην δημοτική παράταξη Αχαρνείς – Μαζί Μπορούμε, επεξεργαζόμαστε πλάνο δράσεων για μια ουσιαστική βελτίωση της συγκοινωνιακής διασύνδεσης της πόλης μας, που στο επίκεντρο θα έχει την σύνδεση των λεωφορείων με τα μέσα σταθερής τροχιάς. Πρώτος στόχος, για να συζητάμε και για ρεαλιστικό σχεδιασμό είναι η αξιοποίηση των μέσων σταθερής τροχιάς που ήδη υπάρχουν στις Αχαρνές, αλλά είτε υπολειτουργούν, είτε λειτουργούν με συχνότητα δρομολογίων που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των δημοτών.

Βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς τόσο για το συγκοινωνιακό, όσο και για όλα τα ζητήματα. Σχεδιάζουμε λύσεις ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες για να γίνουν οι Αχαρνές μια λειτουργική πόλη. Μια Φωτεινή Πόλη. Μαζί Μπορούμε!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας