Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΜΕ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Του Ανδρέα Πασχαλίδη, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τη "Νέα Δύναμη" Αχαρνών- Ο νευραλγικός τομέας της κοινωνικής υποστήριξης των ΑΜΕΑ, αποτελεί ένα μείζον ζήτημα για την πόλη μας αλλά πρωτίστως για τα άτομα με κινητικά η άλλα προβλήματα τα οποία βιώνουν μία αφιλόξενη καθημερινότητα στην πόλη μέσα στην οποία ζουν.







Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά και να αποδεχτώ την πρόταση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Δύναμη» Αχαρνών, κ. Παναγιώτη Γρηγοριάδη να αναλάβω ως επικεφαλής τον Τομέα Κοινωνικής Υποστήριξης των ΑΜΕΑ προέρχεται από την βαθύτερη προσωπική γνώση που έχω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Πρωταρχικός σκοπός τόσο δικός μου όσο και συνολικά της δημοτικής μας παράταξης είναι η ευαισθητοποίηση αμφότερων των πλευρών ώστε να καταστήσουμε την πόλη μας φιλική προς τα ΑΜΕΑ διευκολύνοντας την καθημερινότητά τους όσον αφορά στις κατάλληλες υποδομές που θα πρέπει να δημιουργήσουμε αλλά και της περαιτέρω δημιουργίας μίας σχέσης εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού μεταξύ του δήμου και των πολιτών.







Η διεκδίκηση ευρωπαϊκών και κρατικών κονδυλίων για παρεμβάσεις και έργα που σχετίζονται με τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη μέσω της παρακολούθησης και της συνεχούς ενημέρωσης από πλευράς μας, προκειμένου να μπορέσουμε άμεσα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας αναφορικά με τον τομέα αυτό.




Ως Τομεάρχης Κοινωνικής Υποστήριξης ΑΜΕΑ, έχω δρομολογήσει συναντήσεις με Σωματεία
και Συλλόγους ΑΜΕΑ προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα όπως οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι τα βιώνουν ώστε να προβούμε σε εξατομικευμένες λύσεις και παρεμβάσεις ανά περιοχή προκειμένου μέσα σε ένα πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων και ιδεών να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.







Όραμά μου αλλά και της παράταξης την οποία εκπροσωπώ είναι μία πόλη μέσα στην οποία όλοι θα μπορούν να ζουν με αλληλοσεβασμό και κατανόηση, ευαισθησία και αλληλεγγύη, ευελπιστώντας ότι τα όσα θα πράξουμε στην πόλη μας θα αποτελέσουν σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Ανδρέας Πασχαλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Παράταξη «Νέα Δύναμη» Αχαρνών
Τομεάρχης Κοινωνικής Υποστήριξης ΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας