Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του Παναγιώτη Γρηγοριάδη, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών- Ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης, έχω υποχρέωση, από τη θέση της Αντιπολίτευσης, να σέβομαι το αξίωμα που μου δόθηκε, την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου
αλλά και να προσπαθώ με κάθε τρόπο να είμαι χρήσιμος σε ότι αφορά στην διευθέτηση και επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Οι συζητήσεις που γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο γύρω από τα σοβαρά θέματα που αφορούν στην πόλη μας και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης, κατά κανόνα μόνο συζητιούνται και προσπερνιούνται. Το αποτέλεσμα είναι μέχρι σήμερα να μην έχουμε καταφέρει να λύσουμε ούτε ένα πρόβλημα.





Κατά συνέπεια, θα πρέπει τα θέματα τα οποία συζητάμε στα Δημοτικά Συμβούλια, να επανέρχονται προκειμένου να ενημερωνόμαστε για την εξέλιξή τους.

Όσες όμως φορές και αν προσπάθησα να επαναφέρω προς συζήτηση σοβαρά θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης, όπως είναι η εγκληματικότητα, οι καταστροφές των ολυμπιακών ακινήτων, η απομάκρυνση του καζίνο, το θέμα των όμβριων εξαιτίας των οποίων τίθενται σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, η επιστροφή των βασιλικών κτημάτων Τατοΐου, η διαγραφή των προστίμων και η μείωση των δημοτικών τελών κ.α., το Δημοτικό Συμβούλιο τα είχε θεωρήσει λήξαντα και κατά συνέπεια τα απέρριψε με την πρόφαση ότι έχουν ήδη συζητηθεί, χωρίς ωστόσο να τους ενδιαφέρει εάν το κάθε θέμα από αυτά έχει επιλυθεί.





Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι μόνο χώρος συζήτησης και διαπίστωσης των προβλημάτων αλλά χώρος στον οποίο θα πρέπει όταν διαπιστώνεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα να μην προσπερνιέται μέχρι αυτό να επιλυθεί.

Οι πολίτες από την πλευρά τους θα πρέπει να απαιτούν να τηρούνται τα παραπάνω και να ζητούν εξηγήσεις για κάθε σοβαρό πρόβλημα το οποίο όταν διαπιστώνεται να μην προσπερνιέται έως ότου βρεθεί λύση για αυτό.




Συνεπώς το Δημοτικό Συμβούλιο είναι το μόνο πλήρως εξουσιοδοτημένο όργανο από τους πολίτες των Αχαρνών να χειρίζεται όλα τα θέματα που αφορούν στην πόλη μας και οι πολίτες θα πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξή τους.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νέα Δύναμη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας