Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ- ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ

Με ένα κείμενο- καταπέλτη, που υπογράφουν οι "Αγανακτισμένοι Κάτοικοι των Αχαρνών", έρχεται και πάλι στο προσκήνιο (όχι ότι έφυγε ποτέ), το θέμα της εγκληματικότητας αλλά και της γενικότερης υποβάθμισης που υφίσταται η πόλη, με τους αρμόδιους σύμφωνα και με την επιστολή να αδιαφορούν. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την επιστολή.



 Εφόσον ζούμε, μεγαλώνουμε παιδιά και τηρούμε όλοι μας την νομιμότητα στην πόλη των Αχαρνών και έχοντας πλήρη εικόνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, δηλώνουμε ότι το ποτήρι πλέον έχει ξεχειλίσει.

Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας θεωρεί κουτούς και άβουλους. Με αυτό το πονηρό κατ εμάς παιχνιδάκι των κατηγοριών από την Δημοτική Αρχή στην προηγούμενη και αντίθετα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι η απαξίωση να μεγαλώνει με τραγικές διαστάσεις, οι όποιοι Κυβερνώντες να γελάνε με τα χάλια μας, οι λοιποί Δήμοι της Αττικής απορροφούν κονδύλια στα του οίκου τους κι εμείς παραμένουμε στο μηδέν. 





Δεν βλέπετε ότι οι Αχαρνές, θυμίζουν μετασεισμική περιοχή, το οδικό δίκτυο είναι από τα χειρότερα πανελλαδικά, οι Δημόσιες υπηρεσίες είναι είδος προς εξαφάνιση, ο φωτισμός ακόμα και στο ιστορικό κέντρο μας είναι ελάχιστος , τα αντιπλημμυρικά έργα είναι ανύπαρκτα και με τις πρώτες στάλες της βροχής μας έρχεται στο νου μας το κακό; 

Κι όσο για την Εγκληματικότητα τι περιμένετε να γίνει σε έναν άθλιο τόπο που ο ένας βγάζει τα μάτια του άλλου; Ρίζωσε για τα καλά εδώ στις Αχαρνές και σίγουρα φταίμε κι εμείς οι πολίτες, εκλέγοντας ανεπαρκείς ανθρώπους να επιληφθούν των προβλημάτων που τρώει τις σάρκες, ειδικά της Νεολαίας. 

Χάθηκε αθώα ψυχή, οι διάφοροι περίεργοι τύποι τις νυχτερινές ώρες, με τα μεγάλου κυβισμού οχήματα και τα φιμέ τζάμια σουλατσάρουν ανενόχλητοι ακόμα κι έξω από το κτίριο της Δημαρχίας, να βλέπουμε καθημερινά στο φως της δημοσιότητας κλοπές, ένοπλες ληστείες, ανατινάξεις ΑΤΜ, βιαιοπραγίες ανήμπορων ηλικιωμένων πολιτών για λίγα ευρώ και άλλα περιστατικά που δυστυχώς ακόμα και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα. 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι συμμορίες 15χρονων Ρωμά από την Αυλίζα που κάνουν ότι κάνουν εκτός και μετά επιστρέφουν μέσα στο Άβατο του οικισμού λες και αυτό αποτελεί άσυλο πανεπιστημίου, καθώς και περιστατικό αρπαγής δια της βίας κινητού τηλεφώνου από τοξικομανείς την πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους, εις βάρος νεαρής συμπολίτισσας που για την κακή της τύχη διαμένει στην οδό Μπόσδα. 

Τα δε μέσα μαζικής μεταφοράς... τα ίδια και τα ίδια. Άραγε ποιον περιμένουμε να μας λύσει τα προβλήματα; Η ελλειπής Αστυνομική δύναμη για την εγκληματικότητα, ή οι όποιες Κυβερνήσεις που εντέχνως κι αυτές γύριζαν την πλάτη στις Αχαρνές και γενικότερα στην Δυτική Αττική; Κι εσείς Κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν πρέπει κάποια στιγμή να πράξετε τα αυτονόητα ειδικά στο θέμα της λειτουργίας του τοπικού συμβουλίου παραβατικότητας με την πλήρη και νόμιμη μορφή; Στην πόλη μας υπάρχουν εξαίρετοι Νομικοί και την βοήθεια τους σίγουρα θα την προσφέρουν άμεσα. Μόνο αποφασίζοντας από κοινού οι Δημοτικές Παρατάξεις, θα βοηθήσετε πραγματικά τους κατοίκους των Αχαρνών κι αν χρειαστεί να χτυπήσετε το χέρι στα γραφεία των Αρμοδίων Αρχών καλέστε και τον κόσμο. 




Ουδείς δεν θα σας γυρίσει την πλάτη. Και δεν κρύβουμε την απογοήτευση μας στο γεγονός ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Εγκληματικότητα δεν υπήρχε εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καθώς και Βουλευτές της Αντιπολίτευσης, παρά μόνο του Κυβερνώντος Κόμματος. Κακώς...πολύ κακώς. 

Μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα και έτερο Συμβούλιο για αυτό το θέμα και να το πραγματοποιήσετε εσείς κι όχι οι πολίτες ή μερίδα Δημοτικών Συμβούλων. Κι αρκετά με τις φωτογραφίσεις με τα πολιτικά πρόσωπα Κύριε Δήμαρχε. Πράξεις να απαιτήσετε κι όχι δημοσιότητα. 

Ο κόσμος πλέον έχει γίνει καχύποπτος ειδικά μετά τα λάθη του καλοκαιριού που ενώ είχατε τον κόσμο στον δρόμο, τον οδηγήσατε στον καναπέ εκ νέου. Και βέβαια οφείλετε ως Δημοτική Αρχή να εφαρμόζετε τον νόμο όταν πολίτης διαθέτει απόφαση κατεδάφισης αυθαίρετου στο τοιχίο της οικίας του. Φοβάται κανείς να κάνει την δουλειά του μήπως; 

Κι ότι έργα είναι να γίνουν μην περιμένει κανείς να τα ξεκινήσει προεκλογικά, γιατί είπαμε δεν είμαστε ούτε κουτοί, ούτε άβουλοι. Κάποιοι εξ ημών παρακολουθούμε και τα Δημοτικά Συμβούλια όπως γνωρίζετε με σκοπό να μαθαίνουμε, να ενημερώνουμε και αν χρειαστεί να βοηθήσουμε προτίστως τα παιδιά μας, γιατί το οφείλουμε σε αυτά.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΧΑΡΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας