Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Με διακριτικότητα και σεβασμό στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη βρέθηκε για ακόμη μία χρονιά ο Παναγιώτης Γρηγοριάδης, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.


Όπως συνηθίζει λοιπόν να κάνει εδώ και πολλά χρόνια, έτσι και φέτος βρέθηκε και πάλι κοντά σε αδύναμες οικογένειες προσφέροντάς τους τρόφιμα και χρήματα προκειμένου να αντεπεξέλθουν στα έξοδα του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.

Οι οικογένειες άνοιξαν τα σπίτια τους και τον καλωσόρισαν ενώ του έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους για την  επιμονή του να βρίσκεται δίπλα τους κάθε χρόνο αυτές τις μέρες αλλά και κάθε φορά που τον χρειάζονται.




Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε μία πολύτεκνη μητέρα: «Ο κ. Γρηγοριάδης είναι πάντα στο πλευρό μας, ηθικά αλλά και πρακτικά. Δεν είναι ο άνθρωπος που μας θυμάται μόνο τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα. Πάντα μας βοηθάει με όποιο τρόπο μπορεί. Ειδικά όμως αυτές τις μέρες είναι σημαντικό να νιώθεις ότι κάποιος έχει την έγνοια σου. Ότι το τραπέζι που θα κάτσεις εσύ και τα παιδιά σου θα είναι αξιοπρεπές, ότι τα παιδιά σου θα έχουν να διηγηθούν όμορφες στιγμές στους φίλους τους από ένα τραπέζι γεμάτο όταν επιστρέψουν στο σχολείο».





Εμείς από την πλευρά μας δε μένει παρά να ευχηθούμε να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα που δίνει το Παλικάρι του Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας