Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ

Μία νέα ομάδα δημιουργήθηκε στο facebook και φέρει την ονομασία"Δημότης των Αχαρνών". Στόχος της να δώσει βήμα διαδικτυακά σε όλους τους δημότες που αγαπούν τις Αχαρνές να εκφράσουν τις ιδέες αλλά και τους προβληματισμούς τους. Για το λόγο αυτό οι διαχειριστές εξέδωσαν σχετικό δελτίο Τύπου.





Η αγάπη για την πόλη των Αχαρνών, που νιώθουμε μέσα μας, μας οδήγησε στη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία οργανώνεται διαδικτυακά χρησιμοποιώντας κυρίως δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook).

Επιχειρεί να εκφράσει την ανάγκη των πολιτών, να αποκτήσουν βήμα μέσα από μια ομάδα. Μια ομάδα , για κάθε τι που αφορά την ζωή ατόμων με ευαίσθητες κεραίες , για την πόλη των Αχαρνών. Μια ομάδα για Δημότες που δεν θα ντρέπονται να λένε ότι κατοικούν στις Αχαρνές. Μια ομάδα για
όσους αγαπούν την πόλη μας. Μια ομάδα η οποία χωρίς να υποστηρίζει κάποια παράταξη θα βρεθεί σύμμαχος και σύμβουλος στο πλευρό της όποιας διοίκησης, όσο και μαχητική ενάντια στους πολέμιους του τόπου μας.





Με την συμβολή των μελών της ομάδος, αλλά και των ενημερωτικών μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, της πόλης μας, στόχος είναι η ανάδειξη των προβλημάτων των πολιτών, όσο και η
προσφορά βοήθειας για την επίλυσή τους. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες των Αχαρνών να συμπράξουν στην προσπάθειά μας, παρακολουθώντας και σχολιάζοντας στην ομάδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/groups/dimotesacharnon)

Το προφίλ, με όνομα "Δημότης Των Αχαρνών" (https://www.facebook.com/Dimotis.ton.Acharnon), δημιουργήθηκε για να εκπροσωπεί την ομάδα διαχείρισης, και ουδεμία σχέση έχει με άλλα παρεμφερή ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας