Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΩΝ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΦΠΑ

Ακολουθεί δελτίο Τύπου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Νέα Δύναμη" Αχαρνών, Παναγιώτη Γρηγοριάδη. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας εξαιτίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση της χώρας μας κατάφερε με τις άμεσες επεμβάσεις των επιστημόνων μας και των προληπτικών μέτρων που έχουν παρθεί
να αποτρέψει μία τραγωδία παρόμοια με αυτή γειτονικών χωρών και συνάμα να αποτρέψει επιτυχώς χάρη στα Σώματα Ασφαλείας και στο Στρατό την εισβολή των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, που συνδυαστικά με το ξέσπασμα του κορωνοϊού θα είχε χαοτικές συνέπειες.
Δυστυχώς όμως δεν θα συμβεί το ίδιο σε ότι αφορά στην οικονομική κατάσταση της χώρας, για την οποία οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες καθώς διανύουμε μία περίοδο υπερφορολόγησης την στιγμή που η κυβέρνηση θα έπρεπε να προχωρά σε γενναίες μειώσεις φόρων, «κούρεμα» οφειλών και μείωση του ΦΠΑ σε όλα τα είδη ώστε να δώσει κίνητρα και να ενθαρρύνει την αγορά, η οποία είναι και ο βασικός συντελεστής της οικονομίας.
Η πόλη των Αχαρνών δεν θα μείνει όπως είναι φυσικό ανεπηρέαστη εφόσον μας βρίσκει με δανειακές υποχρεώσεις άνω των 100 εκ. ευρώ, με χρέη προς τρίτους ύψους άνω των 50 εκ. ευρώ και με μία δημοτική αρχή που κρατάει στο σκοτάδι όλα τα οικονομικά στοιχεία της πόλης.
Οι προβλέψεις με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα δείχνουν ότι η κατάσταση θα συνεχίσει ως έχει μέχρι και το τέλος του χρόνου, πράγμα το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι η επιχειρηματικότητα στην πόλη μας δέχεται και θα εξακολουθήσει να δέχεται τεράστιο πλήγμα με αποτέλεσμα την εκτίναξη του δείκτη ανεργίας στον Δήμο μας .
Παναγιώτης Γρηγοριάδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Δύναμη Αχαρνών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε εδώ το σχόλιό σας